- 27 Ocak 2010
- 132.111
- 97.149
- 5.488
hayat bitti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayat bitti
egomuzu yenip bunu yapalımforumda like tuşu üstüne geldiğimizde sadece bu mojiler var
Ekli dosyayı görüntüle 265025
bunlar da eklensin şenlik olur
Ekli dosyayı görüntüle 265024
Pembe mod banneri sana yakisiyordu. Tekrar göreve davet gelirse kabul eder misin?Faşistçe yönetim istemiyoruz
Eşit adaletli sistem istiyoruz
Yetki var diye kimse kendini bir şey zannetmesin biz de yaptık bu işi
İyi forumlar
sorun düzelmiş, teşekkür ederiz.twitter (x) bağlantıları güzükmüyor imdat
Denediğimde çalışıyor üstad, çalışmıyor der iken resim mi yüklemiyorResim yukleme menusu calismiyor.
Butonlar silik hocam. Yani grayed out.Denediğimde çalışıyor üstad, çalışmıyor der iken resim mi yüklemiyor
Okey üstad, şöyle olmuş bb code kısmına tıklar mısın sağ tarafta üç çizgiye basınca çıkan karemsi sembolButonlar silik hocam. Yani grayed out.
Neyse her zamanki gibi history silince duzeldiButonlar silik hocam. Yani grayed out.
bb code değişince oluyor o üstad, ona tekrar basınca düzelir amaNeyse her zamanki gibi history silince duzeldi
bb code değişince oluyor o üstad, ona tekrar basınca düzelir ama
Yaw ne anlarim ben teknolociden.
Getirin ihtiyarın yakın gözlüğünüYaw ne anlarim ben teknolociden.
Gecen goz doktoruna gittim katarakt baslangici var dedi. Ne katarakti be dimdik ayakta dedim. Kadin sasirdi. Ne diycegini bilemedi.Getirin ihtiyarın yakın gözlüğünü