Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Anlam vermeye çalıştım, sonrada kimse kimsenin oral sevgisini sorgulayamaz diyip boşverdim. Biriyle sosyal medya çalışmasıda yapmışız ama çıkaramadım.
Neyse kimin neyi sevdiğinin bir önemi yok. Bu üyeliğin kapatılıp olan üyeliğimin aktifleştirilmesi için çabalıyoruz :-)
Yönetim şu an tatilde
Derdiniz neyse bana özelden açıklayınız

Forum hayli yavaş yazı yazma kısma 2 dakikada falan yüklendi bu sayfada mesela.

Forum hayli yavaş yazı yazma kısma 2 dakikada falan yüklendi bu sayfada mesela.
Bunun forumdan kaynaklandığını düşünmüyorum. Maç oynandığı zamanlarda yasa dışı yayını önlemek amacıyla yurt dışı sunuculara belli başlı kısıtlamalar yapılıyor ve tahminimce GSCimbom sunucusu ve ya sunucuları da yurt dışında. Mesela vpn kullanarak girmeye çalıştığınızda daha hızlı giriş yapabilirsiniz.

uzunca bir süredir bazen belli sayfalar açılmıyo sonra belirli bir süre sonra açılıyor

Forum can çekişiyor. Tapatalk çalışmıyor, pcden de sayfalar geç açılıyor.

tapatalkta bir problem var ama anlamadım çözeceğim. Onun dışında mobil tarayıcıdan bağlanıyorum ve hiçbir yavaşlama yaşamadım

Özellikle son 3 aydır hiç girilemez oldu, eskiden şampiyonlar ligi maçları gününde bile tam takır işlerdi forum şimdi lig maçlarının olduğu gün sıkıntılar oluyor. Hosting düşüklüğüne mi gidildi acaba problem nedir. Eğer maddi ise bağış kısmı açılırsa kendimce destek olmaya çalışırım herkes 3 5 bir şey atarsa ihtiyaçlara da ufak bir katkımız olur.

Geri
Üst Alt