- 3 Temmuz 2012
- 137.894
- 86.801
- 5.338
taglar gelmeyecekse isyan cıkarırızİstersen bi eğilelim Şevket…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
taglar gelmeyecekse isyan cıkarırızİstersen bi eğilelim Şevket…
Recep adlı şahıstan hepimiz rahatsızızForumda moderatör arkadaşımızın açtığı anket olan güzel bir konu da, smod bir arkadaş anketin ayarları ile oynamış. Bari kendisine bir kaç oyuncak verin de onlarla oynasın.
en fazla destek olanda sensin herşeyin yalanRecep adlı şahıstan hepimiz rahatsızız
Bir şey yapılmıyor
örnek var mıBirbirine -ım -um diyen üyelerle ilgili
ilk uyarı : cezasız
ikinci uyarı : nöbetten 3 gün mıh
üçüncü uyarı : 1 hafta GSCden men
4 : 1 ay men
5 : katlanarak men
uygulanacaktır
dikkatinize
Reis "-im , -um diyen üyelerin hafiften yumuşak olması" diye konusunu açsan bir anda kesilir.Birbirine -ım -um diyen üyelerle ilgili
ilk uyarı : cezasız
ikinci uyarı : nöbetten 3 gün mıh
üçüncü uyarı : 1 hafta GSCden men
4 : 1 ay men
5 : katlanarak men
uygulanacaktır
dikkatinize
örnek var mı
Katiliyorum. Modlarin isinin kolay olmadigini ve genellikle tasarruflarini uyelerin forumda kalmalarindan yana kullandiklarini dusunuyorum. Ayni zamanda bizler klube buradan destegimizi vermeye devam ederken giderek genclesen taraftar grubuna forumu daha cekici kilmak icin daha ilimli bir yaklasim gostermeliyiz diye de dusunuyorum. Yonetim isterse tabi. Istemiyorlarsa, diyecek bi sey yok. Ben sahsen boyle de mutluyum. Ortamda biraz daha disi olsa iyi olurdu tabi.Sevgili GSCimbom Yönetimi ve Forum Üyeleri,
Hepimizin ortak tutkusu olan Galatasaray için bir araya geldiğimiz bu platformda, forum düzeninin ve üyeler arasındaki uyumun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ancak zamanla, yanlış anlaşılmalar veya hatalı davranışlar nedeniyle forumdan uzaklaştırılan üyeler olabiliyor. Forum kültürünün giderek unutulduğu bir dönemde, geçmişte bu platforma değer katmış üyeleri yeniden kazanmanın çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu bağlamda, forumumuzun hem disiplinli hem de yapıcı bir yapıyı birleştirebilmesi adına bir önerim var: "Şartlı Tahliye Kurulu."
Bu fikri, Esaretin Bedeli filmindeki Ellis Boyd "Red" Redding karakterinden ilham alarak geliştirdim. Filmde, Red'in yıllar süren değişimi ve bunu şartlı tahliye kuruluna ifade edişi, geçmişle yüzleşme ve ikinci şansın gücünü çok iyi anlatıyor. Forumumuzda da benzer bir mekanizma oluşturmanın, topluluk ruhumuzu güçlendireceğini düşünüyorum.
Önerinin Detayları:
1. Kurulun Yapısı:
Kurul, forumun tecrübeli ve tarafsız moderatörlerinden ya da uzun süreli, saygın üyelerinden oluşabilir.
Belirli bir süre forumdan uzaklaştırılan üyeler, kurul önünde hatalarını ifade etme ve geri dönme talebinde bulunma hakkına sahip olabilir.
2. Başvuru Süreci:
Üyeler başvurularını dolduracakları standart bir form üzerinden yapabilirler. Bu formda uzaklaştırma nedenlerini, bu süreçten ne öğrendiklerini ve forumda yeniden yer alma isteklerini ifade etmeleri istenebilir.
Formun ardından, başvurular belirli bir tarihte kurul üyeleri ve başvuru yapan kişi arasında bir sohbet odasında tartışılır. Bu süreçte, üye hem kendini ifade edebilir hem de kurulun sorularını yanıtlayabilir.
3. Sonuç ve Denetim:
Kurul, başvuruyu değerlendirip üyeyi şartlı olarak geri alabilir veya uzaklaştırma kararını devam ettirebilir.
Geri dönüş kararı alınırsa, üyenin belirli bir süre denetimli olarak forumda bulunması sağlanabilir. Bu süre boyunca, forum kurallarına uygun hareket edip etmediği izlenir.
Neden Önemli?
GSCimbom gibi büyük bir camianın dijital platformu, forum kültürünü yaşatmak adına büyük bir sorumluluk taşıyor. Ancak forumların popülerliğini kaybettiği bu dönemde, geçmişte forumumuza değer katmış ve hatalarından ders almış üyeleri yeniden kazanmak, bu kültürü canlandırmak için önemli bir fırsattır. Bu sistem, yalnızca disiplin değil, aynı zamanda şefkat ve ikinci şanslara yer veren bir yapı oluşturmamızı sağlayacaktır.
Bu önerimin olumlu karşılanacağını ve hep birlikte bu fikri geliştirerek uygulamaya koyabileceğimizi umuyorum. Forum kültürünü geleceğe taşıyacak adımlar atmak dileğiyle...
Teşekkür ederim,
Yusuf K.
yönetim olarak cevabımızAtılan wow ve redfacelerden sonra forumu kullanamaz hale geldim ondan ötürü forumu bırakma kararı aldım. Teşekkürler, iyi günler
yönetim olarak cevabımız
Forumdan ayrılmış veya küsmüş tanıdıklarla iletişime geçmeye başladım, gelip ifadelerini vermeleri için. Umarım yararı olur.Sevgili GSCimbom Yönetimi ve Forum Üyeleri,
Hepimizin ortak tutkusu olan Galatasaray için bir araya geldiğimiz bu platformda, forum düzeninin ve üyeler arasındaki uyumun ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Ancak zamanla, yanlış anlaşılmalar veya hatalı davranışlar nedeniyle forumdan uzaklaştırılan üyeler olabiliyor. Forum kültürünün giderek unutulduğu bir dönemde, geçmişte bu platforma değer katmış üyeleri yeniden kazanmanın çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu bağlamda, forumumuzun hem disiplinli hem de yapıcı bir yapıyı birleştirebilmesi adına bir önerim var: "Şartlı Tahliye Kurulu."
Bu fikri, Esaretin Bedeli filmindeki Ellis Boyd "Red" Redding karakterinden ilham alarak geliştirdim. Filmde, Red'in yıllar süren değişimi ve bunu şartlı tahliye kuruluna ifade edişi, geçmişle yüzleşme ve ikinci şansın gücünü çok iyi anlatıyor. Forumumuzda da benzer bir mekanizma oluşturmanın, topluluk ruhumuzu güçlendireceğini düşünüyorum.
Önerinin Detayları:
1. Kurulun Yapısı:
Kurul, forumun tecrübeli ve tarafsız moderatörlerinden ya da uzun süreli, saygın üyelerinden oluşabilir.
Belirli bir süre forumdan uzaklaştırılan üyeler, kurul önünde hatalarını ifade etme ve geri dönme talebinde bulunma hakkına sahip olabilir.
2. Başvuru Süreci:
Üyeler başvurularını dolduracakları standart bir form üzerinden yapabilirler. Bu formda uzaklaştırma nedenlerini, bu süreçten ne öğrendiklerini ve forumda yeniden yer alma isteklerini ifade etmeleri istenebilir.
Formun ardından, başvurular belirli bir tarihte kurul üyeleri ve başvuru yapan kişi arasında bir sohbet odasında tartışılır. Bu süreçte, üye hem kendini ifade edebilir hem de kurulun sorularını yanıtlayabilir.
3. Sonuç ve Denetim:
Kurul, başvuruyu değerlendirip üyeyi şartlı olarak geri alabilir veya uzaklaştırma kararını devam ettirebilir.
Geri dönüş kararı alınırsa, üyenin belirli bir süre denetimli olarak forumda bulunması sağlanabilir. Bu süre boyunca, forum kurallarına uygun hareket edip etmediği izlenir.
Neden Önemli?
GSCimbom gibi büyük bir camianın dijital platformu, forum kültürünü yaşatmak adına büyük bir sorumluluk taşıyor. Ancak forumların popülerliğini kaybettiği bu dönemde, geçmişte forumumuza değer katmış ve hatalarından ders almış üyeleri yeniden kazanmak, bu kültürü canlandırmak için önemli bir fırsattır. Bu sistem, yalnızca disiplin değil, aynı zamanda şefkat ve ikinci şanslara yer veren bir yapı oluşturmamızı sağlayacaktır.
Bu önerimin olumlu karşılanacağını ve hep birlikte bu fikri geliştirerek uygulamaya koyabileceğimizi umuyorum. Forum kültürünü geleceğe taşıyacak adımlar atmak dileğiyle...
Teşekkür ederim,
Yusuf K.
Bize gelen geri dönüş taleplerini her zaman değerlendiriyoruz. Eğer üye gerçekten değmeyecek bir adamsa bu başvuruyu reddediyoruz. Şans verilmeyi hakeden birisi çıkarsa ise ona da şans veriyoruz. Ama 11 yıldır burada yöneticilik yapıyorum. Verilen ikinci, üçüncü, dördüncü vs vs şansı suistimal etmeyen 2 veya 3 kişi var. O yüzden bu tarz bir şey ile uğraşmaya vakit ayırmaya gerek yok.Sevgili GSCimbom Yönetimi ve Forum Üyeleri,
Önerinin Detayları:
1. Kurulun Yapısı:
2. Başvuru Süreci:
3. Sonuç ve Denetim:
Neden Önemli?
Teşekkür ederim,
Yusuf K.
Sosyal medya kullanmiyorum uyelik aktivasyonunda umarim problem olmaz.
Sosyal medyam neden yok?
1- sanirim sevgilim olsa gerek instagrami silmiş hesap bilgilerini de unutmusum
2- son 5 yildir aktif kullanmıyordum zaten. Yenisini de acmadim
Mesaj sayim cok az oldugu icin aktivasyon konusunda simdilik bir sey diyemiyorum.
Forumda gozlemlediklerim:
Bir kesim var kendi düşüncelerine ters yorum gördükleri zaman satasiyorlar. Mantikli olsun olmasin Tarafsız bakma melekeleri yok .forumu dizayn edip trolluyorlar herhalde onlem alinir.
Sosyal medya kullanmiyorum uyelik aktivasyonunda umarim problem olmaz.
Sosyal medyam neden yok?
1- sanirim sevgilim olsa gerek instagrami silmiş hesap bilgilerini de unutmusum
2- son 5 yildir aktif kullanmıyordum zaten. Yenisini de acmadim
Mesaj sayim cok az oldugu icin aktivasyon konusunda simdilik bir sey diyemiyorum.
Forumda gozlemlediklerim:
Bir kesim var kendi düşüncelerine ters yorum gördükleri zaman satasiyorlar. Mantikli olsun olmasin Tarafsız bakma melekeleri yok .forumu dizayn edip trolluyorlar herhalde onlem alinir.