Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

önceden siteye yüklenen resimler basık çıkıyordu, şimdi link ile eklenen resimler de basık çıkıyor @Emrah Yıldırım

Alkış beğeni butonu kaldırılınca oradan gelen beğenilerde silinmiş..

bunca güzel şeyin yanında böyle acı kayıplarımızın olması insanı üzüyor.

edit: tepkime listesinden de düşmüşüm yazıkkk be :cry:

Alkış beğeni butonu kaldırılınca oradan gelen beğenilerde silinmiş..

bunca güzel şeyin yanında böyle acı kayıplarımızın olması insanı üzüyor.

edit: tepkime listesinden de düşmüşüm yazıkkk be :cry:
Silinmedi normal like oldu

orjinal foto linki: https://i.hizliresim.com/d12w15k.png

siteye ekleyince tv 40:9 formatında oluyor

d12w15k.png

bu kadar çalışma var şu an - emeği geçenlerin hepsinin tek tek eline sağlık. hepimizin keyfi için uğraşıyorlar.

merakım epeydir dile getirdiğim gibi acaba lig için en azından bi canlı skor / ligtablosu forum anasayfasına gelir mi? Ne kadar dert bir iş olduğunu bilmemekle beraber soruyorum tabii.

bu kadar çalışma var şu an - emeği geçenlerin hepsinin tek tek eline sağlık. hepimizin keyfi için uğraşıyorlar.

merakım epeydir dile getirdiğim gibi acaba lig için en azından bi canlı skor / ligtablosu forum anasayfasına gelir mi? Ne kadar dert bir iş olduğunu bilmemekle beraber soruyorum tabii.
ek olarakta şu an tema geçici biliyorum ( ama tıkır tıkır çalışıyor forum bu arada - donma takılma gibi işler yok - bunla alakalı mı bilmem)

tepedeki header GSCimbom yazan kısım rütmelerdeki gibi göze gelir bir şekilde olursa harikulade olacaktır düşüncesindeyim.

forum ismi köşede cılız kalmamalı kanısındayım - sadece bir tavsiye/görüştür.

emeklerinize tekrar teşekkür ederim.

asdf.webp

bu oluyor arada bi - mevcut temaya geçildiğinde ilk defa gördüm .

Tag herkese verilmeli ya da kimseye verilmemeli

Rütbe sistemi çok karışık eskiden sarı kırmızı tecrübeli vs diye gidiyodu seviye belliydi şimdi berlin panteri mi yukarda şef gümüş kıvrım mı profesör mü belli değil,farklı bir rütbe sistemi olabilir seviye ayrımının net olduğu

Sesli mesaj ekleyebilirseniz güzel olur,bi ara sami mctomineyi sesli mesaj olarak eklemişti nerden ekledi bilmiyorum yazmak yerine konuşmak isteyen olabilir

Tüm gs muhabirleri yasaklanmalı hepsinin yalan söylediğini bile bile bizi kandırarak etkileşim almaları sağlanmamalı

Mesela suat kara burada bazen oyuncu analizi paylaşıyo gsc x hesabından Scout Şefi Suat Kara : diyip paylaşın abi adamın görüşlerini,millet 2 hesaba adını data analyst diye yazdırttı şimdi önlerine mikrofon koymuşlar camianın akil kişileri gibi ortalıkta dolanıyolar kendi değerlerimizi yaratabiliriz

Önerilerim bunlar

Geri
Üst Alt