- 27 Ocak 2010
- 132.119
- 97.157
- 5.488
önceden siteye yüklenen resimler basık çıkıyordu, şimdi link ile eklenen resimler de basık çıkıyor @Emrah Yıldırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silinmedi normal like olduAlkış beğeni butonu kaldırılınca oradan gelen beğenilerde silinmiş..
bunca güzel şeyin yanında böyle acı kayıplarımızın olması insanı üzüyor.
edit: tepkime listesinden de düşmüşüm yazıkkk be![]()
örneğin?önceden siteye yüklenen resimler basık çıkıyordu, şimdi link ile eklenen resimler de basık çıkıyor @Emrah Yıldırım
Olmuyor gibi ama bakarım. Haftalık olmaz ama belki yıllık olabilirşu başlıklar tüm zamanları değilde, haftalık istatistikleri gösterse daha yararlı olurdu @Emrah Yıldırım
Ekli dosyayı görüntüle 276047
baktığın zaman şu tablo pek bir anlam ifade etmiyor
Ekli dosyayı görüntüle 276048
orjinal foto linki: https://i.hizliresim.com/d12w15k.pngörneğin?
ek olarakta şu an tema geçici biliyorum ( ama tıkır tıkır çalışıyor forum bu arada - donma takılma gibi işler yok - bunla alakalı mı bilmem)bu kadar çalışma var şu an - emeği geçenlerin hepsinin tek tek eline sağlık. hepimizin keyfi için uğraşıyorlar.
merakım epeydir dile getirdiğim gibi acaba lig için en azından bi canlı skor / ligtablosu forum anasayfasına gelir mi? Ne kadar dert bir iş olduğunu bilmemekle beraber soruyorum tabii.
sayılı mesajı atan gsc mobili kullanıyor hala, şuan hatalı çalışıyor uygulama. mesajın linkini atar mısın ahbab.
sayılı mesajı atan gsc mobili kullanıyor hala, şuan hatalı çalışıyor uygulama. mesajın linkini atar mısın ahbab.
Şu an en çok uğraştıran sorun bu sanırımHer konu başlığına girdiğimde, ilk sayfadan başlıyor; konuyu en son bıraktığım yerden başlayamıyorum.