- 10 Nisan 2013
- 53.527
- 33.436
- 2.993
Ana sayfadan sorduk birader system moduna alınca nasıl görünüyor diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ana sayfadan sorduk birader system moduna alınca nasıl görünüyor diye
MİLYAR MİLYON KERE ANLATTIK BİRADER TEMA GEÇİCİ DİYEkoyu tema rengimiz temelli bu mudur ? - mavi-gri olması hoş durmuyor hızlı çalışıyor her şey ama.
niye bağırıyorsun yav - rengini sordum sadeceMİLYAR MİLYON KERE ANLATTIK BİRADER TEMA GEÇİCİ DİYE
Bizim isimleri sizin eski LGBT tarzı yapar mısınAna sayfadan sorduk birader system moduna alınca nasıl görünüyor diye
@Emrah Yıldırım süper modları sistematik olarak bitirmeye ant içtigi icin normal
HayırBizim isimleri sizin eski LGBT tarzı yapar mısın
bi günlügüne yap
Sürekli söylemekten yoruldum yavniye bağırıyorsun yav - rengini sordum sadece
MİLYAR MİLYON KERE ANLATTIK BİRADER TEMA GEÇİCİ DİYE
inşallah banlanırsınŞu an ki tema sabit mi yoksa bu mu geçici olan?
Ekli dosyayı görüntüle 276928
Tapada atılan resimleri bu şekilde görüyorum sorun ne olabilir? Daha once sorulduysa kusura bakmayın..
Can insanlarin isine karismaya bayilirrr. Bugünde açtığım konuyu beğenmeyip antuculukla itham etti. bende gecici konu bu daha iyisi gelecek dedim.Sürekli söylemekten yoruldum yav
doruk ağır yüklenicem , küsücen sonra.Can insanlarin isine karismaya bayilirrr. Bugünde açtığım konuyu beğenmeyip antuculukla itham etti. bende gecici konu bu daha iyisi gelecek dedim.
Ikna olmadi eminim sanada bir kac gun sonra tema niye böyle diye tekrar sorar.
Garip birisi uzun zamandir gozlemliyorum da temel gayesi emekli albay modunda sağı solu eleştirmek. Bir insan yapay zeka ile kavga eder mi ediyor iste. Neymis sarap kadehini dolduramiyormus!! Olaya bak yaa harbi psikopat.
Şaka be Can amma alıngansın heedoruk ağır yüklenicem , küsücen sonra.
düzeltildi tşkler+++
bu yeni mesajlar bannerı pcde webde iken aşağı gelmiyor. çok seri oluyordu öyle. yeni mesajlar sekmesini sık kullanan biriyim ki herkes kullanıyordur zaten. şimdi tekerleği en üste taşıyorsun zaman kaybı. pratiklik açısından tekrar olsa iyi olur. webde sorun var mobilde de.
ayrıca webde iken şu sarı ile işaretlediğim yer önceki tasarımda ya yoktu ya da üstte kalıyordu. yeni mesajlara tıklayınca görünen konular tam sayfa olarak ekranı kaplıyordu. gereksiz bir daralma ve gereksiz bir solda boşluk oluşuyor. mobilde sorun yok webde bu sorun var sadece. başka tarayıcıda da böyle
Ekli dosyayı görüntüle 276787