Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

@Emrah Yıldırım süper modları sistematik olarak bitirmeye ant içtigi icin normal
Kurtlar Vadisi GIF by Kral Sosyal

IMG_6987.webp

Tapada atılan resimleri bu şekilde görüyorum sorun ne olabilir? Daha once sorulduysa kusura bakmayın..

Sürekli söylemekten yoruldum yav
Can insanlarin isine karismaya bayilirrr. Bugünde açtığım konuyu beğenmeyip antuculukla itham etti. bende gecici konu bu daha iyisi gelecek dedim.

Ikna olmadi eminim sanada bir kac gun sonra tema niye böyle diye tekrar sorar.

Garip birisi uzun zamandir gozlemliyorum da temel gayesi emekli albay modunda sağı solu eleştirmek. Bir insan yapay zeka ile kavga eder mi ediyor iste. Neymis sarap kadehini dolduramiyormus!! Olaya bak yaa harbi psikopat.

Can insanlarin isine karismaya bayilirrr. Bugünde açtığım konuyu beğenmeyip antuculukla itham etti. bende gecici konu bu daha iyisi gelecek dedim.

Ikna olmadi eminim sanada bir kac gun sonra tema niye böyle diye tekrar sorar.

Garip birisi uzun zamandir gozlemliyorum da temel gayesi emekli albay modunda sağı solu eleştirmek. Bir insan yapay zeka ile kavga eder mi ediyor iste. Neymis sarap kadehini dolduramiyormus!! Olaya bak yaa harbi psikopat.
doruk ağır yüklenicem , küsücen sonra.

+++

bu yeni mesajlar bannerı pcde webde iken aşağı gelmiyor. çok seri oluyordu öyle. yeni mesajlar sekmesini sık kullanan biriyim ki herkes kullanıyordur zaten. şimdi tekerleği en üste taşıyorsun zaman kaybı. pratiklik açısından tekrar olsa iyi olur. webde sorun var mobilde de.

ayrıca webde iken şu sarı ile işaretlediğim yer önceki tasarımda ya yoktu ya da üstte kalıyordu. yeni mesajlara tıklayınca görünen konular tam sayfa olarak ekranı kaplıyordu. gereksiz bir daralma ve gereksiz bir solda boşluk oluşuyor. mobilde sorun yok webde bu sorun var sadece. başka tarayıcıda da böyle

Ekli dosyayı görüntüle 276787
düzeltildi tşkler t2005.gif

Kucuk bir typo var. Ayarlar kisminda Takip ettiklerim yerine, Takip etiklerim yaziyor.

1738111284389.webp

Geri
Üst Alt