Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.325
- 70.630
- 4.918
Redface elzemdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Forumdan da banlanmalıMauro İcardi hakkında yalan haberler yapıp ortalığı karıştıran Uğur adlı gazetecinin yasaklanması gerektiğini düşünüyom.Ve sürekli Fb yönetimini övmesi de var.Daha önceleri Konu'su da kilitliydi.Sürekli Fb sayfaları O'nun açıklamalarını kullanıyo objektif gibi gözükmek için açıklamalar yapıyo..
Devrim Özkan başligindaki yasagimi kaldirir misiniz? Hayir bir sey yazacagimdan degil de neden yazma özgurlügum kisitlaniyor ki?
Yok yav hatirlamiyorumküfür etmişsiniz rtaş
Yok yav hatirlamiyorum
Kufur kısaltması yapmışsınabi transfer nöbetine konu dışı bir şey yazmadım niye attınız konudan
tam da en verimli dönemde
Tapatalk kaynaklı bir durum var ama çözmeye çalışıcam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yani söylemedim bir şey ama çok bariz bir şey yazdın bugün ....abi transfer nöbetine konu dışı bir şey yazmadım niye attınız konudan
tam da en verimli dönemde
kac begeni aldınson 7 günün yahut 30 günün en çok beğenilen 5 postu falan görebileceğimiz bir yer olsa güzel olurdu
üçkac begeni aldın
Rakun Ata Tanrıverdi halleder o işlerison 7 yahut 30 günün en çok beğenilen 5 postunu falan görebileceğimiz bir yer olsa güzel olurdu