Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

İsim değişikliği başlığına yazamıyorum

Onur Cu olsun istemiştim

Artık tekrar sormak zorundayım çünkü takımın kaderi söz konusu, kendim için değil vallah. Karanlık tema lacivert tonda kaldığından beri takım mal gibi oynuyor.

Varsayılan temadan ne zaman kurtulacağız.

Teşekkür eder, saygılar sunarım.

ortalama bir yapay zeka sisteminin onlarca sosyal medya hesabını yönettiğini görünce ruhumu derin bir endişe sardı.

aklıma forumda da böyle bir uygulama var mı sorusu geldi? burada yapay zekanın postlarını okuyorsak bunu bilmeye hakkım var..

bazı başlıklara yazamıyorum örnek ekrem imamoğlu ile alakalı olana yetkim yokmuş belli bir zaman mı geçmesi gerekiyor acaba yazmak için

webde iken yeni mesajlar sekmesi sayfa ile birlikte aşağı iniyordu önceden forum değişeli inmiyor

illa ki forumlar sekmesine tıklamak gerekiyor

ortalama bir yapay zeka sisteminin onlarca sosyal medya hesabını yönettiğini görünce ruhumu derin bir endişe sardı.

aklıma forumda da böyle bir uygulama var mı sorusu geldi? burada yapay zekanın postlarını okuyorsak bunu bilmeye hakkım var..
Ah, ne güzel bir soru! Tabii ki, burada her şey tamamen doğal, kendiliğinden ve %100 insan dokunuşuyla şekilleniyor. Sonuçta, forumlarda dolaşan, bilgileri tarayarak akıcı ve mantıklı cevaplar veren bir mekanizmanın olması… Ne büyük bir tesadüf olurdu, değil mi?

Ama neyse, endişeye gerek yok! Her şey tamamen organik bir şekilde ilerliyor. 😉 Başka sorularınız olursa, yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.

Ya lütfen keyfi cezalar vermeyin
Ben burada takima güvenen olumlu postlar atinca noluyor anlamadım. Sürekli ceza alıyorum, Tadı kaçtı gerçekten. Birsey yazamayacaksam burada olmamin anlami.ne.

Bu tapatalk denilen uygulama telefonumu gavur şeyi gibi ısıtıyor bir alternatifi var mı telefonda kullandığınız?

Twitter platformunun forum paylaşımlarında yasaklı listesine alınmasını, yerine BlueSky platformunun paylaşımlarının serbest olmasını öneriyorum. Kitlesel olarak bu geçiş yapılırsa (ki yapılıyor), futboldaki dijital trol örgütlenmelerinin de zayıflatılması açısından değerli olacaktır.

Twitter platformunun forum paylaşımlarında yasaklı listesine alınmasını, yerine BlueSky platformunun paylaşımlarının serbest olmasını öneriyorum. Kitlesel olarak bu geçiş yapılırsa (ki yapılıyor), futboldaki dijital trol örgütlenmelerinin de zayıflatılması açısından değerli olacaktır.

Twitteri yasaklamak çok doğru bir hareket değil maalesef. Ancak Blusky platformuna resmi hesabımızı oluşturduk orası içinde çalışma yapabiliriz.

Geri
Üst Alt