Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Boştaysa bölüm moderatörü yazısını ben alabilir miyimSildim.
Kendin degistiremezsin.
Teşekkürler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boştaysa bölüm moderatörü yazısını ben alabilir miyimSildim.
Kendin degistiremezsin.
9 yıl aradan sonra sizi geri getiren ne? Merak ettim ilginc geldi bana“Bölüm Moderatörü” yazan yeri nasıl değiştirebilirim?
İsim değişikliği başlığına yazamıyorum
Onur Cu olsun istemiştim
9 yıl sonra dönmedim, genel olarak yorum yazmıyorum, sadece okuyorum.9 yıl aradan sonra sizi geri getiren ne? Merak ettim ilginc geldi bana
TP yetkilerini @Alper Altun a mesaj atarak alabilirsinizbazı başlıklara yazamıyorum örnek ekrem imamoğlu ile alakalı olana yetkim yokmuş belli bir zaman mı geçmesi gerekiyor acaba yazmak için
Ret.
Ah, ne güzel bir soru! Tabii ki, burada her şey tamamen doğal, kendiliğinden ve %100 insan dokunuşuyla şekilleniyor. Sonuçta, forumlarda dolaşan, bilgileri tarayarak akıcı ve mantıklı cevaplar veren bir mekanizmanın olması… Ne büyük bir tesadüf olurdu, değil mi?ortalama bir yapay zeka sisteminin onlarca sosyal medya hesabını yönettiğini görünce ruhumu derin bir endişe sardı.
aklıma forumda da böyle bir uygulama var mı sorusu geldi? burada yapay zekanın postlarını okuyorsak bunu bilmeye hakkım var..
tarayıcıdan kullan operaBu tapatalk denilen uygulama telefonumu gavur şeyi gibi ısıtıyor bir alternatifi var mı telefonda kullandığınız?
Twitteri yasaklamak çok doğru bir hareket değil maalesef. Ancak Blusky platformuna resmi hesabımızı oluşturduk orası içinde çalışma yapabiliriz.Twitter platformunun forum paylaşımlarında yasaklı listesine alınmasını, yerine BlueSky platformunun paylaşımlarının serbest olmasını öneriyorum. Kitlesel olarak bu geçiş yapılırsa (ki yapılıyor), futboldaki dijital trol örgütlenmelerinin de zayıflatılması açısından değerli olacaktır.
![]()
New Anti-Toxicity Features on Bluesky - Bluesky
Trust and Safety (T&S) affects everything — from community policy and spam detection, all the way to the order that replies show up on a post. At Bluesky, the product team works hand-in-hand with T&S to design features that balance safety, ease of use, and fun.bsky.social