Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 28.384
- 12.021
- 2.573
o donemden pek kimse kalmadı , azalarak tükendikBenden daha eski üyelerde bir sen varsın herhalde amigo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o donemden pek kimse kalmadı , azalarak tükendikBenden daha eski üyelerde bir sen varsın herhalde amigo
Bir kısmımız ölmüş bile olabilir, forum açılalı 20 yıl oldu :/o donemden pek kimse kalmadı , azalarak tükendik
10. yıl atlanmış reis benim 9'dan 11'e geçiyorne istersiniz
10.yıl daha önceden vardı onu almıştı herkes10. yıl atlanmış reis benim 9'dan 11'e geçiyor
![]()
Yapılacak yapılacak yapılacakİsmi siyah yazan üyelerin isimleri karanlık temada parlaklık biraz düşürünce okunmuyor maalesef.
Tüh kandıramadık10.yıl daha önceden vardı onu almıştı herkes
Benden daha eski üyelerde bir sen varsın herhalde amigo
Var?15 yıldır üyeyim neden 9 yıllık üyelikten sonra puan yok?
Harbi ha! 2011de üye olan adam 14 yildir bisi yazmamis adamda hala yeni uye yaziyorEmeklerinize sağlık, belli bir puanın üzeri rütbe geçişleri olsa daha iyi olurdu sanki ,
3 yıl önce üye olanlar 15 yıllık birçok üyeden daha rütbeli
Emeklerinize sağlık, belli bir puanın üzeri rütbe geçişleri olsa daha iyi olurdu sanki ,
3 yıl önce üye olanlar 15 yıllık birçok üyeden daha rütbeli
Öyle olması normal. 14 yıl üye olup mesaj atmayan kişi mesaj atanların neden önünde olsun?Harbi ha! 2011de üye olan adam 14 yildir bisi yazmamis adamda hala yeni uye yaziyor
Haklısın kendime bi 50000 mesaj ve 5000 puan ekledim
Tabi daha çok mesaj atan aktif olan önde olmalı ama mesela ben 14bin mesaj atmıştım üyelik 2012 ,Öyle olması normal. 14 yıl üye olup mesaj atmayan kişi mesaj atanların neden önünde olsun?