Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Yasaklı kaynakların sadece transfer haberleri mi yasak? Galatasarayla ilgili haberleri mi yasak? Yoksa takımdan ve transferden bağımsız her türlü haberleri yasak mı?

Bize şikeci imasında bulunan aziz yıldırımın sözlük konusunun silinmesi gerekiyor.

böyle bir isme neden hürmet ediyoruz aklım almıyor. nerde kaldı eski azgın adminlerimiz s git deyip konuyu neden kitlemezler.

Ben koyu gsli olarak bu konuyu içime sindiremiyorum.

Siteye PC üzerinde yaklaşık 1 haftadır girerken sorun yaşıyordum.

Ancak VPN ile zar zor girebiliyordum.

Problemi buldum. 8.8.8.8 - 8.8.4.4 Google'ın klasik DNS'lerini daha önce internette genel sıkıntı yaşadığımda eklemiştim.

Onları kaldırınca problem düzeldi. Benzer sorun yaşayan olursa, şimdiden bilgilendireyim. Google DNS'leri siteye girişte sıkıntı çıkartıyor.

Ekran Görüntüsü - 2026-05-15 00-21-22.webp

Siteye PC üzerinde yaklaşık 1 haftadır girerken sorun yaşıyordum.

Ancak VPN ile zar zor girebiliyordum.

Problemi buldum. 8.8.8.8 - 8.8.4.4 Google'ın klasik DNS'lerini daha önce internette genel sıkıntı yaşadığımda eklemiştim.

Onları kaldırınca problem düzeldi. Benzer sorun yaşayan olursa, şimdiden bilgilendireyim. Google DNS'leri siteye girişte sıkıntı çıkartıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 322812
teşekkürler

DNS'leri aktif edince verdiği hata. Daha önce genel sorun yaşıyordum, meğer wifi adaptörü rahmetli olacakmış. Yeni adaptör alınca internet kendine geldi. En son telefondan sorunsuz girip burada sorun olunca DNS'ler geldi aklıma bir bakayım dedim. Sorun oradan kaynaklıymış, başka hiç bir sitede yoktu sorun.

Ekran Görüntüsü - 2026-05-15 00-35-34.webp

Geri
Üst Alt