- 23 Aralık 2008
- 65.321
- 63.204
- 5.103
Abicim çok sağolasın. Umarım adminlerimiz de bizi göreve layık görürler.Mükemmel işler başaracağına eminiz.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abicim çok sağolasın. Umarım adminlerimiz de bizi göreve layık görürler.Mükemmel işler başaracağına eminiz.![]()
Doruk çağrını aldım, forumda niteliğin artması adına Evet diyorum, @Nedim V. Duran sende varmısın ?Hakan abimin tepkisi forumda domino etkisi yarattı. Mod olmam için yoğun bir talep var.
Ekli dosyayı görüntüle 328080
O senin sevilmenden kaynaklanıyor benim etkim çok azdır.Hakan abimin tepkisi forumda domino etkisi yarattı. Mod olmam için yoğun bir talep var.
Ekli dosyayı görüntüle 328080
Üyeliğiniz için doğrulama yapılması gerekmektedir. @Recep Buruk size yardımcı olacaktır.Merhaba. Ben bayağıdır üyeyim ama mesaj atınca Bu mesaj moderatör onayı beklemektedir ve normal kullanıcılara görünmemektedir. yazıyo. Neden acaba?
Yapamıyorsanız bırakınÜyeliğiniz için doğrulama yapılması gerekmektedir. @Recep Buruk size yardımcı olacaktır.
Yapamıyorsanız bırakın
Merhaba. Ben bayağıdır üyeyim ama mesaj atınca Bu mesaj moderatör onayı beklemektedir ve normal kullanıcılara görünmemektedir. yazıyo. Neden acaba?
Üyeliğiniz için doğrulama yapılması gerekmektedir. @Recep Buruk size yardımcı olacaktır.
Beni aldın 2014 de götürdün be. Ünsal alkollü foto çekip üye olmaya çalışırken birayı dökmüştü.