Tebrikler, Öneriler, Şikayetler

Hakan abimin tepkisi forumda domino etkisi yarattı. Mod olmam için yoğun bir talep var.

1783679686011.webp

Bu sayfa'nin ortasindaki kocaman reklamlardanda gina geldi. Sayfaya bi zoom out yaptim fotografa eklemek için

1784623344869.webp

Biraz fazla olmus.

Sorun buyken VIP membership sart oldu. Varmi gelisme? Ödeleyelim parasi neyse.

Sözleşmesi bitmiş eski bir oyuncumuza kulübü ve taraftarı üzdüğü oyaladığı yetmezmiş gibi transfer planlarımızı da gecikmeye uğrattığı için "şerefin var mı" mesajım (ki çok da ciddi söylediğim bir mesaj değildi) sanki hakaret etmişim gibi editlendi ve 1 hafta ceza verildi. Burada kendi oyuncumuza bir şey söylenince bile 1 gün, 3 gün veriliyor ama sözleşmesi biten oyuncuya laf söylendi diye 1 hafta veriliyor. Onu da geçtim "senin var mı" diyerek editlenmesi hayırdır Icardi'nin avukatı mısınız? Divan kurulunda adama neler neler söyleniyor burada söylenince mi sorun oldu? Mesajımı o şekilde düzenleyen arkadaşla bir görüşmek isterim varsa benle problemi konuşuruz yetkiyi kullanarak artistlik yapmayı lisedeki ergenler yapmıyor artık. Bu mesajım tehdit değil bu arada korkmasına gerek yok sıkıntıları varsa çözmek amacında.

Ekran görüntüsü 2026-07-22 110147.webp

Sözleşmesi bitmiş eski bir oyuncumuza kulübü ve taraftarı üzdüğü oyaladığı yetmezmiş gibi transfer planlarımızı da gecikmeye uğrattığı için "şerefin var mı" mesajım (ki çok da ciddi söylediğim bir mesaj değildi) sanki hakaret etmişim gibi editlendi ve 1 hafta ceza verildi. Burada kendi oyuncumuza bir şey söylenince bile 1 gün, 3 gün veriliyor ama sözleşmesi biten oyuncuya laf söylendi diye 1 hafta veriliyor. Onu da geçtim "senin var mı" diyerek editlenmesi hayırdır Icardi'nin avukatı mısınız? Divan kurulunda adama neler neler söyleniyor burada söylenince mi sorun oldu? Mesajımı o şekilde düzenleyen arkadaşla bir görüşmek isterim varsa benle problemi konuşuruz yetkiyi kullanarak artistlik yapmayı lisedeki ergenler yapmıyor artık. Bu mesajım tehdit değil bu arada korkmasına gerek yok sıkıntıları varsa çözmek amacında.

Ekli dosyayı görüntüle 329167
mesajını editleyen kişi alper admin çıkarsa R yapmak yok ama tamam mı ? korkak herif

Ekli dosyayı görüntüle 329167
Korkutur musun lütfen? Bunları yazınca ne yapacağız tebrik mi edeceğiz? Ceza alıp alıp akıllanmıyorsun sonra bize laf ediyorsun. ya bir daha yazma ya da ona göre davran yoksa yine ihraç olacaksın.

IMG_1720.webp

Korkutur musun lütfen? Bunları yazınca ne yapacağız tebrik mi edeceğiz? Ceza alıp alıp akıllanmıyorsun sonra bize laf ediyorsun. ya bir daha yazma ya da ona göre davran yoksa yine ihraç olacaksın.

Ekli dosyayı görüntüle 329172
Bundan dolayı ceza aldıysam sorun yok ama bu mesajım editlendi Icardi mesajını atar atmaz ceza aldım. O mesajdan dolayı aldığımı düşündüm doğal olarak. Amacım tehdit etmek tartışmak değil kimseyle. Sadece haksız cezalar çifte standart ve yetkiyi kullanarak keyfi ve abartı cezalar olduğunu düşündüğüm durumlar oluyor. Ve ceza verirken de sebep olarak iğneler gibi şeyler yazılıyor bunlara gerek yok sonuçta düşman değiliz hepimiz Galatasaray'ın menfaatleri için düşünüyoruz yazıyoruz. Aydemir Akbaş'ın söylediği gibi Galatasaray söz konusu olduğunda herkesi satarım buna değil dursun okan icardi falan. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir.

Geri
Üst Alt