- 26 Ekim 2009
- 8.098
- 2.017
- 1.588
Necati Ateş de FT için Galatasaray da dedi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Necati dediyse dogrudur. Adam bizim kadar Galatasarayli, yalan soylemez Ergun yalakasi gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Necati Ateş de FT için Galatasaray da dedi.
Kaynak ?Necati Ateş de FT için Galatasaray da dedi.
Kaynak ?
Nerde söyledi ?
Bielsea hocam lille ile yollarını ayırmış.
Bu fırsatı kaçırmamak lazım.
Hiç bişey yapmazsa bile; başta dursun sonrada işe yaramaz herkesi hizaya getirir.
Gerçek Kaptan NANDO!
Para adamın 1 gram umrunda olsa marsilyada sezonun ilk maçından sonra lazio da ise daha sezon başlamadan istifa etmezdi.2 maç kaybetse emekli ikramiyesi almaya gelmiş bunağı nerden buldunuz demeyeceğin ne malum
2 maç kaybetse emekli ikramiyesi almaya gelmiş bunağı nerden buldunuz demeyeceğin ne malum

Para adamın 1 gram umrunda olsa marsilyada sezonun ilk maçından sonra lazio da ise daha sezon başlamadan istifa etmezdi.
Tam bir sistem adamı ve futbol dehası.
Kimyanin tutmayacağını anladığında arkasına bakmadan gider.
İse yaramazlar ile uğraşmaz ve yol verir.
Kimseye biat etmez.
Gerçek Kaptan NANDO!
Komik olma.Tudor'da böyle. Saydığın herşey var. Üstelik forumda fantezi yapıyor diye beğenilmiyorken Bielsa'nın fazntezilerinin yanında muhafazakar kalır.
Komik olma.
Yönetim managerlerden aldığı oyuncu listesini tudor'un önüne koydu ve tudor da kabul etti.
Herifi bjk maçı sonrası çağırdılar dediler ki 4 lu savunma çik, o da evet dedi.
Tudor'un futboldan anlamadığıni sadece basak maçına bakarak bile anlarsin.
Çift pivot santrofor ile çıkıp onları besleyecek kanat oyuncularını yedeklerde tutmak herhangi bir şekilde anlatilamaz.
Bielsea'nin fantezi deniyor olabilir ama hicbir zaman oyuncuları mücadeleyi bırakmıyor.
Tudor'un oyuncuları ise daha sahaya çıkmadan yenilgiyi kabul ediyor.
Kendisine Sneijder sorusu sorulunca arkasına bakmadan kaçıyor.
Gençlere 1 dakika bile süre vermiyor.
Gerçek Kaptan NANDO!
Simdi bana saldiran cok olacak belki ama Hagi &Drogba ikilisi diyorum
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hagi'nin gelmesi icin ortam bu sefer uygun bana gore. Kadroda belli bir kaliteyi tutturduk. Hagi rahat sampiyon yapar bu kadroyu.Hagi'yi kolay harcamamalıyız bu aciz yönetimle, böylesine kritik bir sezonda gelmemeli.