Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alp Memduh KalyoncuBu gssozlukte yazan ismailenver kim. Israrla fatih terim devre arasi gelicek diyor.
HAGI bu ya HAGI olmaz mi.ne guzel olur yaw kenarda HAGIyi gormek
gs sözlükte elemanın birisi fena dökülüyor öyle böyle degil dursun,yönetim,selcuk,fatih terim pek cok kisi hakkında detaylara varırcasına dökülüyor acın okuyun derim
link alabilirmiyiz

Hagi diyen kardeşlerimizi anlamıyorum. Hocalik olarak Tudora nazaran bir artısı varmı. Yok.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sallıyor gibi. Selcuk inanin fbli olduğunu sanmıyorumSelcuk İnan - Galatasaray Sozluk
ismailenver diye birisi profilinden kimlerle ilgili yazmıs acıp okusun herkes bence dursunla terimle vs ilgili detaylara varırcasına anlatıyor
acıkcası hicte yalan gibi gelmedi.
Sallıyor gibi. Selcuk inanin fbli olduğunu sanmıyorum
Sıfırdan kurduğu Takım ile şampiyon olması mesela.Hagi diyen kardeşlerimizi anlamıyorum. Hocalik olarak Tudora nazaran bir artısı varmı. Yok.
Galatasarayda ne başarısı var. Tudorda Paokla dortmundu yendi o zaman. Hagi 2011de küme düşürecekti 2005tede 100.yılımızda şampiyon olamadik.Sıfırdan kurduğu Takım ile şampiyon olması mesela.
Evet Galatasaray'da çok parlak geçmedi kariyeri ama mesela 2005 için buna katılmıyorum. O kadro ile fena top oynatmadı, üstelik kariyerinin başında idi o zaman. Yine 2011 Hagi'ye ihale edilemez bence.Galatasarayda ne başarısı var. Tudorda Paokla dortmundu yendi o zaman. Hagi 2011de küme düşürecekti 2005tede 100.yılımızda şampiyon olamadik.
tudor hoca değil ki hagiyle karşılaştıralım
Neye dayanarak bu yorumu yaptın?