Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi gelir gelmez Belhanda nin agzina eder.

Bu yüzden kesinlikle destekledigim bir mevzu. Gelirken de yaninda oglunu getirsin kiralik :hat:

Saha kenarinda bir Hagi, saha icinde bir Hagi. Of of muhtesem olur.

gssözlükteki ismailenverin yazdıklarını okuyun arkadaşlar cok fena işler dönüyomuş harbi

Hagi diyorlar ya yemin ederim bu taraftar balık hafızalı Hagi bu takımın efsanesidir ama td olarak tam bir fiyaskodur hiç unutmam bize attığı stancu culio kazıklarını. Hagi gelirse çok söverim ne başarası var bu adamın da Tudoru gönderip Hagi’yi getirelim diyorsunuz yemin ederim aynı fbliler gibi oldu bu forum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gs sözlükte elemanın birisi fena dökülüyor öyle böyle degil dursun,yönetim,selcuk,fatih terim pek cok kisi hakkında detaylara varırcasına dökülüyor acın okuyun derim

herkesi çocukluğundan itibaren tanıması ilginç :asd:

Hagi doğru zamanda gelmemişti ve çok kolay harcandı. Gelirse desteklerim tabiki de, efsaneyi arena da kulübe de görmek güzel olurdu.

Yalnız bizim kadro bu haliyle yetersiz, takviye yapılmazsa Hagi de gelse işimiz zor.

Sallıyor gibi. Selcuk inanin fbli olduğunu sanmıyorum

evet o kısmı banada ilginc geldi cünkü selcuk boşa cıkmıstı ve fener bizden cok daha iyi para teklif etmisti istese giderdi üstelik biz krizdeydik

kendisine cok sövsekte 2 adet sampiyonluk kupasının parcalarında emegi vardır

Galatasarayda ne başarısı var. Tudorda Paokla dortmundu yendi o zaman. Hagi 2011de küme düşürecekti 2005tede 100.yılımızda şampiyon olamadik.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet Galatasaray'da çok parlak geçmedi kariyeri ama mesela 2005 için buna katılmıyorum. O kadro ile fena top oynatmadı, üstelik kariyerinin başında idi o zaman. Yine 2011 Hagi'ye ihale edilemez bence.

Doğru Paok ile Dortmunda karşı galibiyeti var, ama sıfırdan kurduğun bir takım ile, o kadar kısa sürede şampiyon olmak ile kıyaslanamaz bence.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt