Halis Akgün
Tecrübeli Üye
- 26 Ekim 2014
- 7.011
- 781
- 898
2011 de fener macını hagi vermisti arenadaki uzak dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca değil sportif direktör , kondisyoner , yardımcı hoca herşey derim ama hoca demem ben tudora biraz daha pişmesi lazım hoca olması için
O dönem ile ilgili nedense atlanan önemli bir detay var, sosyal medya olmamasına rağmen, alınan kötü sonuçlar sonrası Fatih Terim istifa noktasına geldi, hatta istifa etti diye bilmiyorum, ama Faruk Süren kabul etmedi.bu sosyal medya 1996 da olsaydı halimiz dumandı. fatih terimi daha ilk yılında baskıyla kovdururduk. ne 4 yıl üst üste şampiyon olurduk ne avrupa şampiyonu olurduk
Hagi için 2005'te başarısız demek son derece haksızlık olur. Bir önceki sene enkaz devraldığı takımı sonraki sene istediği transferler yapılmamasına rağmen şampiyonluğa oynatmıştır. 2011'de de sırf taraftarı susturmak için adamı kaosun içine attılar. Hagi'de Galatasaray'a hayır diyememenin kurbanı oldu hepsi bu.
bu sosyal medya 1996 da olsaydı halimiz dumandı. fatih terimi daha ilk yılında baskıyla kovdururduk. ne 4 yıl üst üste şampiyon olurduk ne avrupa şampiyonu olurduk
Getirip 5 mac sonra koyune yollamak istiyorlar zaten. Alistik nasil olsaHagi diyen kardeşlerimizi anlamıyorum. Hocalik olarak Tudora nazaran bir artısı varmı. Yok.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
en cok hangi ulke vatandaslari ulkesi haricinde basarili oluyor ve turkiyede hangi ulkenin vatandaslari basarili oluyor diye bir fikir storm yapilmali
yoksa turk mu gelmeli
en cok hangi ulke vatandaslari ulkesi haricinde basarili oluyor ve turkiyede hangi ulkenin vatandaslari basarili oluyor diye bir fikir storm yapilmali
yoksa turk mu gelmeli