Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hagi için 2005'te başarısız demek son derece haksızlık olur. Bir önceki sene enkaz devraldığı takımı sonraki sene istediği transferler yapılmamasına rağmen şampiyonluğa oynatmıştır. 2011'de de sırf taraftarı susturmak için adamı kaosun içine attılar. Hagi'de Galatasaray'a hayır diyememenin kurbanı oldu hepsi bu.

bu sosyal medya 1996 da olsaydı halimiz dumandı. fatih terimi daha ilk yılında baskıyla kovdururduk. ne 4 yıl üst üste şampiyon olurduk ne avrupa şampiyonu olurduk

bu sosyal medya 1996 da olsaydı halimiz dumandı. fatih terimi daha ilk yılında baskıyla kovdururduk. ne 4 yıl üst üste şampiyon olurduk ne avrupa şampiyonu olurduk
O dönem ile ilgili nedense atlanan önemli bir detay var, sosyal medya olmamasına rağmen, alınan kötü sonuçlar sonrası Fatih Terim istifa noktasına geldi, hatta istifa etti diye bilmiyorum, ama Faruk Süren kabul etmedi.

Son düzenleme:
Hagi için 2005'te başarısız demek son derece haksızlık olur. Bir önceki sene enkaz devraldığı takımı sonraki sene istediği transferler yapılmamasına rağmen şampiyonluğa oynatmıştır. 2011'de de sırf taraftarı susturmak için adamı kaosun içine attılar. Hagi'de Galatasaray'a hayır diyememenin kurbanı oldu hepsi bu.

2005 yılında başarısız sayılmayacağına bende katılıyorum Hagi için

Ama 2011 yılı için aynı şeyi söyleyemem tamam ortada büyük bir kaos vardı tamam kadro rezildi vs. vs. ama benim açımdan Hagi o dönemde Td olarak Galatasaray seviyesinde olmadığını gösterdi onun döneminde çok kolay maç kaybettik büyük takımın vermemesi gereken maçları verdik gerek de culio stancu gibi yanlış hamleleriyle

Evet en büyük efsanelerimizden evet bende bir şekilde Galatasaray çatısı altında sürekli görmek isterim Hagi 'yi ama bu görevi Teknik Direktörlük 'mü ondan emin değilim be renktaşım ...

Tudor takımın başında kaldığı her gün zaten bir kumar oynanıyor böyle pamuk ipliğine bağlı ilerliyouz birde bunun üzerine bir başka kumar olarak Hagi 'yi getirmek bilemiyorum ne kadar doğru olur

Adam akıllı birkaç takviye yapılırsa gerçekten iyi bir kadromuz olacak bu kadroyu bence gerçekten sağlam bir hocaya kumar olmayacak bir hocaya emanet etmenin zamanı geldi ...

Sarper yüzde yüz, bayağa eminsin. Madem bu kadar eminsin, bir iki olay hakkında yazmak istiyorum.

Fatih Terimin üçüncü dönem ikinci sezonu, ilk sezon gibi değildi, çalkantılı dene bilir. Seveni de vardı sevmeyeni de. Madem sosyal medya bu kadar etkili neden istifa etmedi? Üçüncü sezon daha da çalkantılı gidiyordu, sonuçta yine Başkan ile yaşadığı sorunlar yüzünden ayrıldı.

Sonra Hamza, ikinci sezonun başından itibaren, yapmış olduğu saçmalıklar yüzünden çok sert tepkiler gördü, sonuna kadar hak etti ama yine de sezona başladı. Sonra aldığı sonuçlar öyle böyle olduğu için, kendisinin saçma sapan kadro seçiminden kaynaklı, yönetim görevine son verdi. Mustafa Denizli getirildi, olmadı, istifa etti. Riekerink geldi o sezonu bir şekilde idare etti. Daha iyi bir teknik direktör beklentisi olmasına rağmen yeni sezona Riekerink ile başlandı. İlginçtir ki, sosyal medyaya rağmen daha iyi bir teknik direktör getirilmedi. Riekerink işler kötü gitmeye başlayınca, kritik kayseri mağlubiyeti sonrası görevden alındı. Oysa Riekerink konusunda daha sezon başından beri şüpheler vardı, yine sosyal medya üzerinden dile getirilen ama sonuçta kötü sonuçlar yüzünden ayrılmış oldu.

Sonra ne oldu, Taraftar Karabüğe mücadeleci futbol oynattığı için Tudoru istedi ve geldi. Aynı Tudor geldiği sezonun sonundan itibaren, yeni sezonun başında Sneijder ve Östersunds olaylarına rağmen hala görev başında. Bu nasıl etkili bir sosyal medya ki, bu derece önemli iki olaya rağmen görev başında kalabildi.

Yine aynı Fatih Terim, ilk döneminde kötü başlangıç sebebi ile teknik olarak istifa ediyor, sosyal medya olmamasına rağmen. Ondan sonra o takım önüne geleni dağıtıyor ve sen diyorsun ki, önüne geleni dağıtmasına rağmen yüzde yüz gönderilirdi. Hazır Fatih hoca ve önüne geleni dağıtıyor demişken, dönelim yine üçüncü dönem birinci sezona. Galiba ilk dokuz hafta idi, çok kötü başlamıştık, nedense bu sosyal medyaya rağmen Fatih Hoca görevde kaldı, önüne geleni dağıtmaya başladı ve tarihimizde unutulmayacak bir şampiyonluk kazandırdı. Yukarıda saydığım olayların yanında 96-2000 döneminin başında kötü başlayan aynı teknik direktör, sosyal medya olsaydı yüzde yüz gönderilirdi dediğin teknik direktör, bundan bir kaç sene önce kötü başlamış olmasına ve sosyal medyanın olduğu bir dönem olmasına rağmen yüzde yüz kovulmadı, ilginç doğrusu.

Unutmuşum, yine aynı teknik direktör, Fatih Terim, milli takımdan daha geçenlerde ayrıldı. Oysa öncesinde neler neler yaşandı ama sosyal medyaya rağmen milli takımın başında kaldı, sonunda kişisel bir olay yüzünden görevine son verildi.

Senin bir çok kez ifade ettiğin bu denli güçlü bir sosyal medya, nedense daha vahim durumlarda, öylesi vahim olayların taze olduğu dönemlerde teknik direktörlerin görevine son verdiremiyor.

Senin fikrin, sen bana göre böylesi hurafelere inanmaya devam et ama bir türlü anlamadığım bir şey var, Galatasaray taraftarı hakkında, çok tepki görmesine rağmen Dursun Özbek bile bu kadar kötü düşünmüyordur herhalde.

Son düzenleme:
1603608_8_1466168872NPoEJ.jpg

Ozledik hocam. Derbi maclarini rahat kafayla izlemeyi, sampiyonlar ligini, ofansif oynayan Galatasaray'i ozledik.

Yeni hocamiz karizmatik sapasaglam bir durusu olan rakip takimin hocalarini ayagina getirecek kapasitede olan konusmasini bilen takimi yeniden ayaga kaldiran ayrica avrupada da basarilari olan bir hoca olmali.

Bu salaklar tutar Bilic'i getirir. Bunlarda o potansiyeli görüyorum maalesef.

en cok hangi ulke vatandaslari ulkesi haricinde basarili oluyor ve turkiyede hangi ulkenin vatandaslari basarili oluyor diye bir fikir storm yapilmali
yoksa turk mu gelmeli

en cok hangi ulke vatandaslari ulkesi haricinde basarili oluyor ve turkiyede hangi ulkenin vatandaslari basarili oluyor diye bir fikir storm yapilmali
yoksa turk mu gelmeli

Fazla brainfuck‘a gerek yok. Avrupada basarisi olan Türk hoca gelmeli. Evet piyasada bosta olan birisi var ve o Adam bos mukaveleye imza atacak tek kisidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt