Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renard hallederŞL | Atletico Madrid (D)
Süper LİG | Kasımpaşa (D)
Süper LİG | Bursaspor
ŞL | Astana
Süper LİG | Beşiktaş (D)
:/
Renard prandelli den kötü bence![]()
Afrika kupasında ki başarısı bence okadar önemli değil. Hele ki fil dişi hocasız başarıyı yakalardi zaten o saaten sonra.
Bu fildişi jenerasyonu zaten kaç yıldır final oynuyordu her dönem ve altın jenerasyonu zaten. Sonunu getirmiyordular bir şekilde oda sonunda buna denk geldi. Şans eseri onun orda görevde olması o yıl resmen. Yaya toure Drogba çetesi varken bumu kim dinler yahu? Zaten oynadıkları futbol bildikleri yilardir oynadıkları oyun Du. Hiç bir imzası yokdu resmen.Renard'dan önce 23 senedir kupayı alamamışlar.
Afrika kupası öyle küçümsenecek bir başarı değil.
Yabancı teknik adamın gelmesi şart. Çünkü boşta olan yerli teknik adamlar arasında bir tek Ersun Yanal faydalı olabilirdi. Ama onu da yönetim istemiyor. Mustafa Denizli dediğimiz adam da teknik direktörlükten emekli olalı çok oldu. Bu tempoyu, bu yaştan sonra kaldıramaz. Bana göre Felix Magath en doğru karar olur ama ismi gündemde değil hiç. Bielsa, Favre, Renard gibi teknik adamlar da değerlendirilebilir bence.
Bu fildişi jenerasyonu zaten kaç yıldır final oynuyordu her dönem ve altın jenerasyonu zaten. Sonunu getirmiyordular bir şekilde oda sonunda buna denk geldi. Şans eseri onun orda görevde olması o yıl resmen. Yaya toure Drogba çetesi varken bumu kim dinler yahu? Zaten oynadıkları futbol bildikleri yilardir oynadıkları oyun Du. Hiç bir imzası yokdu resmen.
Mali ile de kazanmış daha öbc6onu bilmiyorum ama şimdi vallahi
Mali ile değil Zambiya'yla kazandı.
Şans eseri falan değil ayrıca zaten o kupayı kazandığı için getirdiler.
Drogba'nın en iyi olduğu dönemde bile kupayı kazanamamış bir takımdan bahsediyoruz.
Hani böyle bakmanın Barça'yı dedem de yönetir deyip Guardiola'yı küçümsemekten pek farkı yok.![]()
Barcelona yi dedemde yönetir ama yaniMali ile değil Zambiya'yla kazandı.
Şans eseri falan değil ayrıca zaten o kupayı kazandığı için getirdiler.
Drogba'nın en iyi olduğu dönemde bile kupayı kazanamamış bir takımdan bahsediyoruz.
Hani böyle bakmanın Barça'yı dedem de yönetir deyip Guardiola'yı küçümsemekten pek farkı yok.![]()