Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Dayak yeme konusunda favori umut diyorum ben.Bielsa gelirse favori oyuncusu Umut olur diyenler?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayak yeme konusunda favori umut diyorum ben.Bielsa gelirse favori oyuncusu Umut olur diyenler?
Muslera
Denayer Chedjou Hakan
Selçuk
Jose Sneijder Carole
Sabri Umut Podolski
Bielsa gelir de bu kadroyu çıkarırsa sövmeyin.
3-1-3-3 Pres pres pres.
Carole defans 3lüsünde olur kardeş,ayrıca yavaş stoper oynatmıyor
Muslera
Denayer-Chedjou-Carole
Selçuk-Jose-Emre
Sneijder
Podolski-Burak-Sinan olur
Ben anlayabiliyorum sayın kozak'i sonuçta demans çağımızın hastalığı. .Hayri Kozak: Taraftararı anlamak çok güç Hamza kovulsun diye organizasyonlar yaptılar. Şimdide neden kovukdu diye ayaklanıyorlar !
Burak'ı mevcut haliyle oynatması imkansız.
Bana göre ilk etapta Umut ve Sabri'yi dener çok koştukları için.
ben bielsayı iyi tanıyorum öyle koşan oyuncu sempatizanı değil,ama dediğin gibi 1-2 maç dener bir daha 18e almaz
Umut'u akla getirenler umut press yapmıyor ki deli dana gibi koşuyor topa hamle yapacakken de rakibin ayağına basıyor. Galatasaray da en etkili presi sneijder yapıyor bence dikkatli izleyenler hak verirlerValla ben de takip ediyorum.
Bir defa en büyük esprisi sahanın her yerinde pres yapacak bir takım yaratması.
Koşmaktan kastım da o zaten.
Iyide umut Press yapmasını beceremiyor ki. Koşuyor sadece. Press için biraz beyinde gerekiyor ve topu kapma kalibiyeti az çok. Umuta yok bu ikiside.Valla ben de takip ediyorum.
Bir defa en büyük esprisi sahanın her yerinde pres yapacak bir takım yaratması.
Koşmaktan kastım da o zaten.