Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bielsa tıpkı Prandelli gibi kariyerinde kupası olmayan,futbol romantikleri ve blogcuların sevebileceği hıyarın teki.Uzak dursun.

Muslera
Denayer Chedjou Hakan
Selçuk
Jose Sneijder Carole
Sabri Umut Podolski​

Bielsa gelir de bu kadroyu çıkarırsa sövmeyin.

3-1-3-3 Pres pres pres.

Bielsa italyan stiline benziyo 3 lü defans falan gelmesin

Muslera
Denayer Chedjou Hakan
Selçuk
Jose Sneijder Carole
Sabri Umut Podolski​

Bielsa gelir de bu kadroyu çıkarırsa sövmeyin.

3-1-3-3 Pres pres pres.

Carole defans 3lüsünde olur kardeş,ayrıca yavaş stoper oynatmıyor

Muslera
Denayer-Chedjou-Carole
Selçuk-Jose-Emre
Sneijder
Podolski-Burak-Sinan olur

ayrıca maçına göre taktik değiştiriyor,4-5-1 de oynar 4-2-3-1de ama hep düşünce ofans

Son düzenleme:
Carole defans 3lüsünde olur kardeş,ayrıca yavaş stoper oynatmıyor

Muslera
Denayer-Chedjou-Carole
Selçuk-Jose-Emre
Sneijder
Podolski-Burak-Sinan olur

Burak'ı mevcut haliyle oynatması imkansız.

Bana göre ilk etapta Umut ve Sabri'yi dener çok koştukları için.

Hayri Kozak: Taraftararı anlamak çok güç Hamza kovulsun diye organizasyonlar yaptılar. Şimdide neden kovukdu diye ayaklanıyorlar !
Ben anlayabiliyorum sayın kozak'i sonuçta demans çağımızın hastalığı. .

t★p★t★p★

Son düzenleme:
Valla bence toroglu saydığınız isimlerde çok daha iyi yönetir ama kulübede değil tv den izleyip yönetmesi lazım takımı şöyle dev ekranda

t★p★t★p★

ben bielsayı iyi tanıyorum öyle koşan oyuncu sempatizanı değil,ama dediğin gibi 1-2 maç dener bir daha 18e almaz

Valla ben de takip ediyorum.

Bir defa en büyük esprisi sahanın her yerinde pres yapacak bir takım yaratması.

Koşmaktan kastım da o zaten.

Umut'u akla getirenler umut press yapmıyor ki deli dana gibi koşuyor topa hamle yapacakken de rakibin ayağına basıyor. Galatasaray da en etkili presi sneijder yapıyor bence dikkatli izleyenler hak verirler

t★p★t★p★

Saka maka bize en uygun adam favre bence. Yapilanmak istiyorsak o, gunu kurtaracaksak ki bu kadro kurtaramayacagini sezon basindan beri diyorum denizli gelir.
İsin ozu kanser hastasi misali bir gun olcez ama geciktirmeye calisiyoruz. Yili kurtarsan gelecegin gidecek bu kadro miladini gecen sene doldurdu +1 bonus cikti bize sene basi yapilanacaktik seneyi kaybetmeyecektik en azindan. Oldu bi kere hala gec degil aslinda 4 mactan 2g 2b cikarsak bile yeter ama melo gibi bir oyuncu ve forvet gibi forvet olmali.

Renard, Moyes, Denizli

tartisin.......

Iyide umut Press yapmasını beceremiyor ki. Koşuyor sadece. Press için biraz beyinde gerekiyor ve topu kapma kalibiyeti az çok. Umuta yok bu ikiside.

Sergen yalçın gelsin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu futbolcu, taraftar ve yönetici zihniyetiyle herhangi bir yabancı teknik direktörün başarılı olacağını düşünmüyorum.Buraya gelen yabancı futbolcuların antrenmanlarla ilgili söylediklerine bakın.Türkiye'de antrenmanlar hafif, futbolcular sağa sola boş boş koşuyor.Türk futbolcular bu yüzden yabancı td istemiyor.Prandelli video izletemedi, bu konuda taraftar futbolculara karşı Prandelli'nin arkasında durabildi mi?Burak Prandelli taktik ve fizik üzerine çalıştırıyordu diye şikayet etmişti.

Bu anlayışta futbolcuların başına teknik direktör yerine bir abi, bir dadı bakmanız daha doğru olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt