Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana Renard fazla umut vermiyor.

bence hiçbir td hakkında peşin hükümlü olmamak lazım,çok büyük hocalar bir şey yapamadı,belki başarısız biri gelip kulüp ile uyuşup çok başarılı da olabilir

Yabancı teknik adamın gelmesi şart. Çünkü boşta olan yerli teknik adamlar arasında bir tek Ersun Yanal faydalı olabilirdi. Ama onu da yönetim istemiyor. Mustafa Denizli dediğimiz adam da teknik direktörlükten emekli olalı çok oldu. Bu tempoyu, bu yaştan sonra kaldıramaz. Bana göre Felix Magath en doğru karar olur ama ismi gündemde değil hiç. Bielsa, Favre, Renard gibi teknik adamlar da değerlendirilebilir bence.

ŞL | Atletico Madrid (D)
Süper LİG | Kasımpaşa (D)
Süper LİG | Bursaspor
ŞL | Astana
Süper LİG | Beşiktaş (D)

:/

Bizim liseli monşerlerin tam isteyeceği Fransız vasat altı hoca.

Gelsinde 5. olalım.

Renard tarz olarak da oyun stili olarak da Bilic'i andırır.

Hırslı, taktik bilgisi iyi düzeyde, oyuncuları motive edebilen bir teknik adam.

Hesabınızı ona göre yapın.

Renard prandelli den kötü bence :)
Afrika kupasında ki başarısı bence okadar önemli değil. Hele ki fil dişi hocasız başarıyı yakalardi zaten o saaten sonra.

Renard prandelli den kötü bence :)
Afrika kupasında ki başarısı bence okadar önemli değil. Hele ki fil dişi hocasız başarıyı yakalardi zaten o saaten sonra.

Renard'dan önce 23 senedir kupayı alamamışlar.

Afrika kupası öyle küçümsenecek bir başarı değil.

Renard'dan önce 23 senedir kupayı alamamışlar.

Afrika kupası öyle küçümsenecek bir başarı değil.
Bu fildişi jenerasyonu zaten kaç yıldır final oynuyordu her dönem ve altın jenerasyonu zaten. Sonunu getirmiyordular bir şekilde oda sonunda buna denk geldi. Şans eseri onun orda görevde olması o yıl resmen. Yaya toure Drogba çetesi varken bumu kim dinler yahu? Zaten oynadıkları futbol bildikleri yilardir oynadıkları oyun Du. Hiç bir imzası yokdu resmen.
Mali ile de kazanmış daha öbc6onu bilmiyorum ama şimdi vallahi

Hayri Kozak: Taraftararı anlamak çok güç Hamza kovulsun diye organizasyonlar yaptılar. Şimdide neden kovukdu diye ayaklanıyorlar !

Yabancı teknik adamın gelmesi şart. Çünkü boşta olan yerli teknik adamlar arasında bir tek Ersun Yanal faydalı olabilirdi. Ama onu da yönetim istemiyor. Mustafa Denizli dediğimiz adam da teknik direktörlükten emekli olalı çok oldu. Bu tempoyu, bu yaştan sonra kaldıramaz. Bana göre Felix Magath en doğru karar olur ama ismi gündemde değil hiç. Bielsa, Favre, Renard gibi teknik adamlar da değerlendirilebilir bence.

yada italyan ama lippi bile olabilir :D :)

Hayri Kozak gibi gerizekalilar kulübün parçasi oldugu müddetçe fazla sey beklemeyin

Bu fildişi jenerasyonu zaten kaç yıldır final oynuyordu her dönem ve altın jenerasyonu zaten. Sonunu getirmiyordular bir şekilde oda sonunda buna denk geldi. Şans eseri onun orda görevde olması o yıl resmen. Yaya toure Drogba çetesi varken bumu kim dinler yahu? Zaten oynadıkları futbol bildikleri yilardir oynadıkları oyun Du. Hiç bir imzası yokdu resmen.
Mali ile de kazanmış daha öbc6onu bilmiyorum ama şimdi vallahi

Mali ile değil Zambiya'yla kazandı.

Şans eseri falan değil ayrıca zaten o kupayı kazandığı için getirdiler.

Drogba'nın en iyi olduğu dönemde bile kupayı kazanamamış bir takımdan bahsediyoruz.

Hani böyle bakmanın Barça'yı dedem de yönetir deyip Guardiola'yı küçümsemekten pek farkı yok. :)

Drogba'nın en iyi olduğu dönemde bile kupayı kazanamamış bir takımdan bahsediyoruz.

Hani böyle bakmanın Barça'yı dedem de yönetir deyip Guardiola'yı küçümsemekten pek farkı yok. :)

Biri bu adama Terim'in yabanci versiyonu demisti. Gercekten oyleyse getirmeliyiz zira bizim takim Terim'le iyi is yapti kaldi ki bu adam genc kaprisi de olmaz sampiyonluktan sampiyonluga kosariz belki elele...

-Futbol cahillerden temizlenmelidir.

Barcelona yi dedemde yönetir ama yani :) tıki taka alt yapısını guardiola arica ne guardiolanin eseri nede Rijkaard in eseri. Cruyfun imzasidir bu eser.
Kulüp yapısını ve eseri az çok bilen bir hoca idare etmesini becere bilir. Fil dişi yi idare etti aynı taktik ve oyun şablonu ile sadece işte ama imzası okadar büyük sayamam. Mali mi zambiami bilmiyorum ama vallahi. Orda ne kadar etkisi olduğunu yorum yapmam mümkün değil.
Guardiola barça altyapısında çalıştı ve Cruyfun projesini görmüştür tabiki. Hoca eğitimi yapıyorlar adamlar işte Cruyfun total football anlayışına göre.

Erman Toroğlu: "Dün Jose kötüyse, Semih Jose'den 4 kat daha kötüydü. Burak felaketti.

TDmiz olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt