Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı hoca bu sezon gelmeliydi. seyircisiz oynanıyorken takıma, ülkeye alışmış olurdu. bence şu an gelmeli hemen. kalan sürede en azından oyuncuları tanır, ligle ilgili bir fikir edinir. ama şu an hoca gönderip getirecek kabiliyette bir yönetim yok.

Kimse alt yapıyı, scoutingi, pilot takimi uretimi konusmuyor. Yiginla borc var galatasaray futbol takimi uretmiyor. Uretmeyen katma deger yaratmayan bir sirket ayakta kalabilir mi? Her sene td degistir 20 transfer yap dogru yol bu devam bkz şikeciler
Not: fatih terim de bu dediklerimi camiada gücü oldugu halde dillendirmemis yapmamistir.

Gecmis olsun

Önce vizyonlu en az iki yabancı dili olan bir başkan lazım. Bir alo ile Sneijder ve Drogba yi indiren adam lazım bize.
Bu olmadan istersen komple Klopp ve ekibini getir adamlara gider Ömer’leri Jimmy Durmazları, Etobo’ları alıp iyi oynatmasını beklersin. Hiç umudum yok doğru düzgün bir yönetim geleceğinden.

Bosuna kurek cekiyoruz. Bu sene degisiklik olmaz. Baskan Haziran ayinda secilse hangi ara teknik direktor bulup transfer yapacagiz?
Okan dışında ihtimal yok. Aslinda baskanlik secimi eskisi gibi Mart ayinda olsa daha iyi.

Okan kim ya

Çare Alman TD ve Alman sportif Direktör

Altyapıdan tut, her ayrıntıya müdahale edecek. Derwall misali, avrupada oynanan hızlı, zeki ve göze hoş gelen futbol istiyoruz artık.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Okan'ı beğenmeyenler yerli bir td ismi yazsın da görelim

Yabancı td işine hiç girmiyorum

Bizde en son başarılı olmuş yabancı td kimdi hatırlayan var mı

Hatta 3 büyüklerde en son başarılı olmuş olan yabancı td var mı

Okan'ı beğenmeyenler yerli bir td ismi yazsın da görelim

Yabancı td işine hiç girmiyorum

Bizde en son başarılı olmuş yabancı td kimdi hatırlayan var mı

Hatta 3 büyüklerde en son başarılı olmuş olan yabancı td var mı
Bu lige yabancı td getirmek ihanettir.

@Sergen Zeren acilen ateşten gömleği giyip bu zorlu yolda takımımız için hangi ekolün,hangi ismin daha faydalı olacağına dair çalışmalar yapıp foruma sunman lazım

Bu td nöbetinde,terim istifa sürecinde sen yoksan bir kişi eksiğiz

teknik direktör konusunda ismin pek bir önemi yok aslında örnek vermek gerekirse sumudicalı antep dönemi kısa zamanda antebi bu ligde 3 büyüklerle mücadele edebilecek seviyeye getirmiş olması (oyun anlamında) parasal sebeplerden dolayı kendini bitirdi orası ayrı tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt