Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim bırakmaz bıraksa kim verir 3 m euro fiorentina mı parayı sever sömürene batırana kadar devam eder boşuna nöbet tutmayın gelecek td ninde altını oyar bırakırsa dünyevi bir hırs var adamda

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sen yerine 3 milyona adam bulamazsın. Sonra tudor gibi bir çöp gelir 24 saat ağlarsın.

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki eşref gelirse fatih hoca ile çalışmaz onun haricindekiler fatih hoca ile çalışır

Terim gitsin diyenler giderse fb kadar olamayız o kadar net söylüyorum en az 5 sene kendimize gelemeyiz

Terim gitsin diyenler giderse fb kadar olamayız o kadar net söylüyorum en az 5 sene kendimize gelemeyiz
Terim varken kendimizde miyiz? Son 2 senede kazanılan teneke bile yok. Daha kötü ne olacak mesela, en kötü 6.değilde 10.mu olacağız ne olacak? Yakında fb'liler gibi bizim büyüklüğümüz kupa büyüklüğü değil başka büyüklüktür adı konamaz falan demeyin de. İş o noktaya gidiyor çünkü.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbol sever olarak 3 senedir Galatasaray in oyunundan zevk aldinız mi ?bu soruyu kendime sorduğumda en son zevk alarak izlediğim maçların kovdugumuz tudor döneminde olduğunu anımsıyorum.Iyi kadrolar kurulmasına rağmen maalesef hocam bunları değerlendiremedi.

Okan Buruk diyorum

Yeter artık Terim'e verilen şans bir de ona verilsin

Olmazsa o da gider

TFF evet bizi doğradı .Son iki maçta emre akbaba ile neden çıkıyorsun neden penaltıyı emre akbaba atiyor sonra çıkınca takım kendine geliyor fark atıyoruz.Sezonun son maçı gene emre akbaba ile çöpe giden 45 dakika .Yazıklar olsun sene başından beri doğru kadro çıkarmadın takım hep 10 kişi oynadı feguliyi bitirdin emre Kılınç bitti Muhammed .Kerem biryerlerini yırtıyor as emre akbaba ile arda yüzünden oynamıyor .Korner attiramiyorsun tactan gol yiyor takım .
Sen gidersen en kotu 3. Oluruz git de adalet gelsin sistemli bir takım gelsin.

Vizyoner bir yönetim olsa lucien favre ile anlaşır ama başkan adayı olanların hepsi vasıfsız isimler olduğu için hangisi başkan olursa fatih terim'e yalvaracak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt