Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendimizi kandırmayalım. Gelecek isim %100 şunlardan biri olur.
- Okan Buruk
- Ömer Erdoğan
- Çağdaş Atan

Bence bize en uyan Çağdaş olur.

Gidin Phillipe Clement ile anlasin, Urs Fischerle anlasin, nebileyim oyle buyuk ve cok guclu isimler Turkiyeye gelmez, mesela olmaz ama becerebilirseniz Marco Rose ile anlasin, bu adamlarin hepsi biraz sabredilirse bizi herhangi bir yerli teknik adamin otesine tasiyacaktir.

Bu basettigim 3 adam da Terimin yari maasini bile almiyorlar. Hepsi en azindan oyuncu gelistirirler.

Oyle ezbere yok favre gelsin , posettino gelsin, morinho gelsin, spaletti gelsin gibi ucmalara asla gerek yok.

Son düzenleme:
Kendimizi kandırmayalım. Gelecek isim %100 şunlardan biri olur.
- Okan Buruk
- Ömer Erdoğan
- Çağdaş Atan

Bence bize en uyan Çağdaş olur.
Yav bizim takımın başına başka takım taraftarı hoca gelecek ve herhangi bir derbiyi kaybetme şansı olacak? ya da kritik hata yapmasına göz yumulacak. Adamı çarmıha gererler..

Tim Walter. Ya taktiki sayesinde ligin icinden geceriz, ya da adam 10 mac sonra cok gol yedik diye kovulur. Bu adam gibi asiri riskli/ruhaf/hücum yönlü futbol oynatan görmedim daha

Forumda serbest mi hatırlamıyorum ama az evvel Rodop ile Çetinçalı'yı dinledim. Kesin şekilde Fatih Terim kalacak dediler. Benim anlamadığım dün adam sözleşmem de zaten bitti, helal edin hakkınızı vs demedi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt