- 4 Ağustos 2009
- 90.750
- 71.933
- 5.188
Bu sene bizi rekor puanla şampiyon ederdi.Şenol gelsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene bizi rekor puanla şampiyon ederdi.Şenol gelsin.
Yav bizim takımın başına başka takım taraftarı hoca gelecek ve herhangi bir derbiyi kaybetme şansı olacak? ya da kritik hata yapmasına göz yumulacak. Adamı çarmıha gererler..Kendimizi kandırmayalım. Gelecek isim %100 şunlardan biri olur.
- Okan Buruk
- Ömer Erdoğan
- Çağdaş Atan
Bence bize en uyan Çağdaş olur.
Tamda Gs layık hoca olurdu terim milli takıma kaçtığında gelseydi şu an 6. yıldız ne zaman takarız diye konuşuyor olurduk elinde oyuncuları en iyi kullanan yerli hoca belli bir sistemi var hiç yoktanŞenol gelsin.
Bunamamış olsa olabilirdi. Akli melekeleri pek sağlam gelmiyor bana.Bu sene bizi rekor puanla şampiyon ederdi.
Bize gelmeyeceği çok bariz?xavi, takımını şampiyon yaptı. Oynattıgı pas futbolu o lig için fazla
Bana da başka birininki gelmiyor da neyse.Bunamamış olsa olabilirdi. Akli melekeleri pek sağlam gelmiyor bana.
sözleşme uzattı zatenBize gelmeyeceği çok bariz?
Orada aldığı maaşın 4te 1ini veremeyiz.
Bana da başka birininki gelmiyor da neyse.

Abi, şampiyonlar ligi dersek neden olmasın diyebilir. 3m€ maaş kesin ister orası ayrı.Bize gelmeyeceği çok bariz?
Orada aldığı maaşın 4te 1ini veremeyiz.
Barcelona'nın falan başına geçer Xavi. Bize geleceğini sanmam.Abi, şampiyonlar ligi dersek neden olmasın diyebilir. 3m€ maaş kesin ister orası ayrı.
Terimde o parayi aliyor. Gelsin isterim. Buyuk zeka kendisiAbi, şampiyonlar ligi dersek neden olmasın diyebilir. 3m€ maaş kesin ister orası ayrı.
Okan Buruk gelsin olmazsa gönderirizKendimizi kandırmayalım. Gelecek isim %100 şunlardan biri olur.
- Okan Buruk
- Ömer Erdoğan
- Çağdaş Atan
Bence bize en uyan Çağdaş olur.
Kanat oyuncularını da çok iyi oynatıyor. Bu sezon yenilgisiz şampiyon yaptı.Terimde o parayi aliyor. Gelsin isterim. Buyuk zeka kendisi
araplarda attirdigi bir golu gordum sanat eseri gibiydi