Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.768
- 109.591
- 4.878
spartak moskovayla anlaşmışgetirilebilecek en uygun yabancı td rui vitoria
gedson/florentino için de iyi olur eski hocaları sonuçta
getirebileceğimiz en uygun yabancı td idi bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spartak moskovayla anlaşmışgetirilebilecek en uygun yabancı td rui vitoria
gedson/florentino için de iyi olur eski hocaları sonuçta
Lage nerdespartak moskovayla anlaşmış
getirebileceğimiz en uygun yabancı td idi bence
Çok iyi top oynatıyordu Benfica'ya hem kadro dağıldı hem herif dağılmış. İlginç gerçekten.
Lage nerde
Kalli yav bu ne süksesi. Bugün Bayernin eski hocası gelse sükse mi diyeceğiz. Kalli bu ülkede Derwall'n devamı olmuştur.
O yerli kadrosunu şampiyonluğa oynatıp Milli takıma yükseltmesi zaten A kalite işti.
BJK maçı öncesi Şükürle Lincoln'ü kadro dışı bırakıp seyircisiz maçta Beşiktaş'ı tokatlamıştık, tam bir winnerdı. Sadece zor bir adamdı hatta Skibbe de muhtemelen onun önerisidir bak döneminin wonderkidiydi Skibbe, aldık taş gibi deoynadık sonunda ne oldu?
Iyi bir alman hocaya ben de fitim. Skibbe yanlis tercihti ama baska belli tecrübesi olan almani getirmek zordu o dönem. Farioli de göze almaya deger alman olmasa bile.
Karagümrük'ün hocası mı o?farioli olmaz şu anda bize
tudorda yaşadık bunu
terim networkünün baskısına kendisinin de yönetimin de göğüs gerecek biri şart
Ben öyle olumsuz bakmiyorum. Ligi ve ülkeyi taniyan, uyum saglamis, kendini kanitlamis ve belli bir kadro kalitesi ile basarili sayabilecegimiz genc ve gelisime acik bir hoca. Zaten bizim ana hedefimiz TR ligi olmali. TR ligi icin yeter de artar bile bilgi ve birikimiyle.farioli olmaz şu anda bize
tudorda yaşadık bunu
terim networkünün baskısına kendisinin de yönetimin de göğüs gerecek biri şart
Altina imzami atarim. Iyi bir alman hoca getirmek istiyorsan bu yazdiklarin önemli. Günü kurtarma amacli getiremezsin.Antreman metodlarından,
Taktiğe,
Tekniğe,
Altyapıya,
Disipline,
Yatırıma,
Sahalara,
Oyuncu gelişimi, sağlığı,beslenmesi vs.
Ayrıca altyapıdaki oyunculara dil, eğitim ve mental desteğe kadar her şeyin dahil olduğu bir devrin başlangıcı.
Niye düsman renkdas? bu arada senin konumda Sivas yaziyor, yani hemson oluyor Riza CalimbayHalis mi görüyorum yoksa td önerisi olarak GS düşmanı Rıza mı öne sürülüyor