Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1622329770830.webp

Bu lage gedsonlu florentinolu benficanın hocasıydı dimi

İyi top oynatıyodu

Kalli yav bu ne süksesi. Bugün Bayernin eski hocası gelse sükse mi diyeceğiz. Kalli bu ülkede Derwall'n devamı olmuştur.

O yerli kadrosunu şampiyonluğa oynatıp Milli takıma yükseltmesi zaten A kalite işti.

BJK maçı öncesi Şükürle Lincoln'ü kadro dışı bırakıp seyircisiz maçta Beşiktaş'ı tokatlamıştık, tam bir winnerdı. Sadece zor bir adamdı hatta Skibbe de muhtemelen onun önerisidir bak döneminin wonderkidiydi Skibbe, aldık taş gibi deoynadık sonunda ne oldu?

skibbenin onun önerisi olduğunu polat söylemişti galiba

Iyi bir alman hocaya ben de fitim. Skibbe yanlis tercihti ama baska belli tecrübesi olan almani getirmek zordu o dönem. Farioli de göze almaya deger alman olmasa bile.

Iyi bir alman hocaya ben de fitim. Skibbe yanlis tercihti ama baska belli tecrübesi olan almani getirmek zordu o dönem. Farioli de göze almaya deger alman olmasa bile.

farioli olmaz şu anda bize

tudorda yaşadık bunu

terim networkünün baskısına kendisinin de yönetimin de göğüs gerecek biri şart

farioli olmaz şu anda bize

tudorda yaşadık bunu

terim networkünün baskısına kendisinin de yönetimin de göğüs gerecek biri şart
Ben öyle olumsuz bakmiyorum. Ligi ve ülkeyi taniyan, uyum saglamis, kendini kanitlamis ve belli bir kadro kalitesi ile basarili sayabilecegimiz genc ve gelisime acik bir hoca. Zaten bizim ana hedefimiz TR ligi olmali. TR ligi icin yeter de artar bile bilgi ve birikimiyle.

Tudor'a zaten hic isinamamistim. Pek sempatik bir görüntüsü yoktu. Ama iyi kadro kurmustu. Hakkini verelim.

Antreman metodlarından,
Taktiğe,
Tekniğe,
Altyapıya,
Disipline,
Yatırıma,
Sahalara,
Oyuncu gelişimi, sağlığı,beslenmesi vs.

Ayrıca altyapıdaki oyunculara dil, eğitim ve mental desteğe kadar her şeyin dahil olduğu bir devrin başlangıcı.
Altina imzami atarim. Iyi bir alman hoca getirmek istiyorsan bu yazdiklarin önemli. Günü kurtarma amacli getiremezsin.
Bunlar yoksa eyer, zengin bir baskanin olmali, her istedigini alan. Yoksa zor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt