Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.365
- 21.341
- 2.238
Post silip nokta koydum , üstteki mesaja atıf olduğunu sandılar herhalde , bilmiyorum.adam nokta koymus nesine guldunuz?
Öyle bir amaç içermemekteydi o mesaj.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Post silip nokta koydum , üstteki mesaja atıf olduğunu sandılar herhalde , bilmiyorum.adam nokta koymus nesine guldunuz?
ben de buna gulerim o haldePost silip nokta koydum , üstteki mesaja atıf olduğunu sandılar herhalde , bilmiyorum.
Doğru yapılanma ve;
Sportif Direktör: Drogba
Teknik Direktör: Sneijder
Teknik ekip yardımcı ve altyapı görevlileri: Melo, Baros, Selçuk, Kewell, Suat
kalecisiz her mac 5 yerizDoğru yapılanma ve;
Sportif Direktör: Drogba
Teknik Direktör: Sneijder
Teknik ekip yardımcı ve altyapı görevlileri: Melo, Baros, Selçuk, Kewell, Suat
Millet Gerrard'a tak diye veriyor koltuğu, bizde maden var ama atılım yok, Hagi çok büyük bir ego ama Drogba resmen Fenomen bu adam kulüpte bir şekilde görevlendirilmeli, TD olarak istemese bile Sportif Direktör olarak fark yaratır, rüya kadro olur şu ekip tarzı bir şey kurulsa, var bir hayalimiz ama adaylara bakınca max Okan Hagi olası Hamza olur gibi. Hayaller ibiza gerçekler Kızılırmak.ibiza belediye spor yapılanması mı bu renktaş
Birazda biz kolpalıyalım renktaş

Terimi gönderip Jesusu getirmek çölde bir vaha gibi olurBence Jorge Jesus'un peşinde koşmalıyız. Bu lig hücumcu oynatan adamların ligi. Jorge Jesus bu ligte çok başarılı olur.
Kafe wolwesa gider buralara düşmezJesus değilde lage buranın adamı olabilirdi