Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogru diyo.hoca gitmeliydi ama simdi degil

haftaya zorlu bir hatay deplasmani var. sonra icerde kasimpasa. kendi sahasinda denizli ve giresuna yenilmis takim bu iki maci kaybedse iyice düsme potasina girecegiz.

bence bu riski göz önüne alarak hocanin simdi gitmesini uygun gördüler.

bu domenech nasıl hoca bilmem ama yönetimin yerinde olsam bu riske girmem

Doğru düzgün teknik adamlık kariyeri olmayan adamı böyle bir yangının ortasına getirmek Fatih Terim ile bu zamana kadar devam etmekten daha büyük yanlış bu arada. Hem de hiç bilmediiği bir lige. Ek olarak yardımcı olarak istiyoruz dediğin adamı bir gün sonra direk başa getirirsen çatır çatır yerler o adamı. Alacaktın Okan’ı ya da tecrübeli bir yabancı arkasına da bunu getirirdin denirdi ki kral hareket. Ama böyle olmaz.

Yarın bir gün hocanın yaverlerinden biri çıkar derki kötü bir gidişat da yardımcı olacak hocayı başımıza getirdiler altından kalkamaz kimse o yüzden bir daha düşünmek lazım bahsedilen ismi hiç tanımıyorum bu arada iyidir kötüdür günahına giremem

umarım iyi biri gelir
bu sene yandı artık ama seneye şampiyon olmamız lazım
galatasaray'ın en son 4 sene üst üste şampiyonluğu kaçırdığı dönem 89-90-91-92 idi. ondan beri en fazla 3 sene ara verdik
bu seneyle yine 3 olacak
seneye seriyi kırmamız lazım.
aksi halde durum kötü
Bu parasizlikta Okan gelmeliydi. Bir umut belki yabanci kurali degisirse hayrimiza olur.
Simdi Roger gelse adama hem 4 tane iyi yerli bulmaliyiz, kafasindaki takim icin de en az 4 tane transfer ister. Gelsin isterim ama işi zor. Fakat Torrent'e karsiyim.

Torrent geldi işte. Evet oyuncuların performansında olumlu anlamda bir artış bekliyorum zira ligin ilk haftalarında memnun olduğumuz, uefada iyi gözüken oyuncular son haftalarda futbolu unuttu. Ölü toprağını illa atarlar değişim olunca. Öte yandan bu takıma iyi oynarken bile 2-3 nokta atışı takviye şart diyorduk.
torrent nasıldır hiç bi fikrim yok. umarım iyi çıkar, kayıp sezonda getirmek bi avantaj ama en azından sezon sonuna kadar tanırız torrent'i

Hoca icin icim buruk ama hazirlaniyodum da bu ayrılığa zaten

Adam yazmış artık Galatasaray'ı kötü günler bekliyor diye lan evimizde Altay ve Giresun'u yenemiyoruz kümeye düşeceğiz daha ne kötüsü
3 sezondur izlediğimiz terimball dan dolayı taraftarların çoğu futbolu bırakıp başka spor dallarına yöneldi haberleri yok herhalde.

Ben son donemde en cok hamza hocayi gorunce üzülüyorum.oyle veya boyle 3 kupa aldi,saygiyi hakediyo.devamliligi olsa bi camiada da basarili olsa.keske trabzonla basarili olan hamza hamzaoglu olsaydi

Hoca gitti ismimi Fatih Terim olarak degistirin Baride Hocayi ozlemeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt