- 18 Mayıs 2011
- 53.260
- 57.180
- 4.613
oyle birsey olmiyacagini bende biliyorum herhalde , sen mesaji anlamamissin.Kume dusme olayini gecin yaw adamin sinirini bozmayin.
sinirlenmek istersende kendi bilecegin birsey.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle birsey olmiyacagini bende biliyorum herhalde , sen mesaji anlamamissin.Kume dusme olayini gecin yaw adamin sinirini bozmayin.
Gallardo çok iyi olmaz mı? Bildiğim kadarıyla River Plate de gençlerle çalışıyor ve başarılı winner biri gibi gözüküyor sanki bize çok uygun gibi.olursa schmidt ama olmuyorsa fonseca o da olmuyorsa slavia hocası filan
bu elemanı bilmiyorum ve cvde pek parlak görünmüyor ama tutarsa iyi tutmazsa biz tutarız
yönetim terimcilerin hışmına uğrayabilir doğru karar alamazsa
Gallardo çok iyi olmaz mı? Bildiğim kadarıyla River Plate de gençlerle çalışıyor ve başarılı winner biri gibi gözüküyor sanki bize çok uygun gibi.
Sen uzgunken bunu yapamam@Barış Savaş
kına yakarsın
Ünal Aysalada telefonda cevap vermemisti.BAŞKANA CEVAP VERMEMİŞ
Giresunspor maçından sonra başkan, Fatih Terim'i aramış, cevap vermemiş. Ondan sonra başkan 3 kez de mesaj atmış, Fatih Terim bunlara da cevap vermemiş.
-Erman Toroğlu
Çok isterim ama zor gibi maalesef. Hem CL olmayacak hem de Avrupa veya Konferans Ligi bile çok zor. Yani önümüzdeki sezon tamamen lige odaklanacak bir takım olma ihtimalimiz çok yüksek. Bunun için buraya gelmek ister mi? Hiç sanmam.Keşke, demiştin diye hatırladığım için sana sormak niyetiyle girmiştim başlığa. Böyle rağbet gören adamların, mevcut şartlarda ücretini ve bütçe talebini karşılamak zor ama mümkün olsa çok ideal bir profil gibi duruyor. Torrent ile, bu sezonu çıkarıp sezon sonu Roger Schmidt' in yardımcılığı için mi anlaşıldı, diye ummak istiyorum...
Bu bütçelerle yerli TD den yanayım ama mümkün olursa kalitesi belli bir yabancıyı tercih ederim elbette. Ne dersin, sezon sonu bir ihtimal oluşabilir mi?..
O Adam olsa gene iyi Torent dayi daha biter.Hayaller Lucien Favre, Rudi Garcia, Roger Schmidt.
Gerçekler İlhan Palamut.
Biz rakip 10 kişi kaldığında bile puan ve puanlar kaptırıyoruz renktaş. 10 kişi kalınca nasıl puan alalım yav?Dün veya bugün yazmayi planliyordum ama Terim de gidince denk geldi.
Son 1 hafta 10 gün icinde bircok takim 10 kisi kaldi ve dikkatimi ceken coğu puan veya puanlar aldi. Gumruk, 70 dakika 9 kisi oynadi, Basak 40'da 10 kisi kaldi ; 45'de beraberligi bulup puan aldi, dün Nice mi ne ilk yarida 10 kisi kalip puan aldi, fener Ts macinda ilk yarida 10 kisi kaldi ama az daha puan aliyorlardi. Yine Kayseri uzun sure 10 kisi oynadi ama yenmisti sanirim. Hatirlamadigim cok ornek var.
Peki, biz en son ne zaman 10 kisiyle puan aldik? Rize demeyin, orada zaten son dakikalara giriliyordu ve adamlar penalti kacirdi. Biz, 10 kisi kalinca Denizli'ye bile baski kuramadik.
Kim gelirse gelsin sahada belli bir taktik disiplini olan, fizik gücü ve mucadele gücü yüksek takim yaratmasini istiyorum.
2 senedir adamı kimse istemedi de geldi Adanaya.ads bile montellayı getiriyorsa biz niye hoca getirmeyelim ki
montella ads seviyesinin üzerinde bir isimdi