Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olursa schmidt ama olmuyorsa fonseca o da olmuyorsa slavia hocası filan

bu elemanı bilmiyorum ve cvde pek parlak görünmüyor ama tutarsa iyi tutmazsa biz tutarız

yönetim terimcilerin hışmına uğrayabilir doğru karar alamazsa
Gallardo çok iyi olmaz mı? Bildiğim kadarıyla River Plate de gençlerle çalışıyor ve başarılı winner biri gibi gözüküyor sanki bize çok uygun gibi.

Seneye 4 yerli olacak , O yüzden okan başa torrent yardımcı olursa ki bence kabul etmez o ayrı işte o zaman güzel bir ivme olur

hocanın evine gidip tezahürat yapanları çok merak ediyorum. acaba kendi işletmesinde bir müdür uzun süre başarısız işler yapsa ne kadar devam eder.

Herkes gitti, kimse memnun değil sözde ama bu adam hala duruyor. İnanılmaz.

1641834983146.webp

BAŞKANA CEVAP VERMEMİŞ

Giresunspor maçından sonra başkan, Fatih Terim'i aramış, cevap vermemiş. Ondan sonra başkan 3 kez de mesaj atmış, Fatih Terim bunlara da cevap vermemiş.

-Erman Toroğlu

ads bile montellayı getiriyorsa biz niye hoca getirmeyelim ki

montella ads seviyesinin üzerinde bir isimdi

BAŞKANA CEVAP VERMEMİŞ

Giresunspor maçından sonra başkan, Fatih Terim'i aramış, cevap vermemiş. Ondan sonra başkan 3 kez de mesaj atmış, Fatih Terim bunlara da cevap vermemiş.

-Erman Toroğlu
Ünal Aysalada telefonda cevap vermemisti.

Hakettiğini en sonunda aldi

Okan gelse bari, hayatinda tdlik yapmayan bi herifi getirmek gibi bi embesillik yapmayacaklarini ummak istiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Keşke, demiştin diye hatırladığım için sana sormak niyetiyle girmiştim başlığa. Böyle rağbet gören adamların, mevcut şartlarda ücretini ve bütçe talebini karşılamak zor ama mümkün olsa çok ideal bir profil gibi duruyor. Torrent ile, bu sezonu çıkarıp sezon sonu Roger Schmidt' in yardımcılığı için mi anlaşıldı, diye ummak istiyorum...

Bu bütçelerle yerli TD den yanayım ama mümkün olursa kalitesi belli bir yabancıyı tercih ederim elbette. Ne dersin, sezon sonu bir ihtimal oluşabilir mi?..
Çok isterim ama zor gibi maalesef. Hem CL olmayacak hem de Avrupa veya Konferans Ligi bile çok zor. Yani önümüzdeki sezon tamamen lige odaklanacak bir takım olma ihtimalimiz çok yüksek. Bunun için buraya gelmek ister mi? Hiç sanmam.

Hele hele ismi Leipzig ile geçerken falan bayağı zor maalesef.

Dün veya bugün yazmayi planliyordum ama Terim de gidince denk geldi.
Son 1 hafta 10 gün icinde bircok takim 10 kisi kaldi ve dikkatimi ceken coğu puan veya puanlar aldi. Gumruk, 70 dakika 9 kisi oynadi, Basak 40'da 10 kisi kaldi ; 45'de beraberligi bulup puan aldi, dün Nice mi ne ilk yarida 10 kisi kalip puan aldi, fener Ts macinda ilk yarida 10 kisi kaldi ama az daha puan aliyorlardi. Yine Kayseri uzun sure 10 kisi oynadi ama yenmisti sanirim. Hatirlamadigim cok ornek var.
Peki, biz en son ne zaman 10 kisiyle puan aldik? Rize demeyin, orada zaten son dakikalara giriliyordu ve adamlar penalti kacirdi. Biz, 10 kisi kalinca Denizli'ye bile baski kuramadik.
Kim gelirse gelsin sahada belli bir taktik disiplini olan, fizik gücü ve mucadele gücü yüksek takim yaratmasini istiyorum.
Biz rakip 10 kişi kaldığında bile puan ve puanlar kaptırıyoruz renktaş. 10 kişi kalınca nasıl puan alalım yav?

ads bile montellayı getiriyorsa biz niye hoca getirmeyelim ki

montella ads seviyesinin üzerinde bir isimdi
2 senedir adamı kimse istemedi de geldi Adanaya.

Senin bu şu gelsin, bu gelsin yorumlarının hepsi falso td konularında.

Gerçekleri konuşmakta fayda var, oyuncuların paraları ödenmiyor diye haberler çıktı. Tekrar yeni oyuncular alıp takviye yapılamayacağına göre yabancı adam getirmek büyük risk olacak bizim için. Sponsor cart curt imkan yaratabiliyorsan buyur görelim neler yapıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt