Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okan bomboş adam okan için terim gönderildiyse yazık. hocayı gönderip daha beterini getirmek de bu yönetime yakışır.

Gerçekleri konuşmakta fayda var, oyuncuların paraları ödenmiyor diye haberler çıktı. Tekrar yeni oyuncular alıp takviye yapılamayacağına göre yabancı adam getirmek büyük risk olacak bizim için. Sponsor cart curt imkan yaratabiliyorsan buyur görelim neler yapıyorsun.
Dincer & Erden beyler göreve

Çok isterim ama zor gibi maalesef. Hem CL olmayacak hem de Avrupa veya Konferans Ligi bile çok zor. Yani önümüzdeki sezon tamamen lige odaklanacak bir takım olma ihtimalimiz çok yüksek. Bunun için buraya gelmek ister mi? Hiç sanmam.

Hele hele ismi Leipzig ile geçerken falan bayağı zor maalesef.
Böyle 'net' biri olmayacaksa, yabancı bir TD ün para-zaman-momentum kaybına sebebiyet vereceği hemen hemen belli...Galatasarayımız için hayırlısı olsun, bekleyip göreceğiz artık...

Dincer & Erden beyler göreve
Dinçer'in cebi boşaldı, ayrıca oyuncu takviyesi yapacak çapta zengin bir insan değil öyle biliyorum.

Erden timur ve rusya'da ki iş adamının ciddi 2 takviye yapıp kulübe yardımcı olmasını isterim. Şu an ki kadro hakikaten çok vasat, gelen adam nasıl toplayacak bilemiyorum.

Kovac uymaz ülkeye.

Gallardo olabilir ama bulunduğu kulübü bırakır mı muamma
Bu işin sonu Mayıs'ta yeni yönetim ve yine Terim'mi olur? Umarın Torrent işi biraz yemdir de iyi bir isim getirebilirler yada getirdikleri isim başarılı olur yoksa isimleri kulübün önüne koyanlar yüzünden sürekli bir döngü olacak yine. Maalesef Fatih Terim konusunda nefret edenlerde çok sevenlerde bu sevgi ve nefretlerini Galatasaray sevgisinin önüne koyuyorlar bu beni üzüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt