Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
- 7 Ağustos 2014
- 7.380
- 3.144
- 1.168
okan bomboş adam okan için terim gönderildiyse yazık. hocayı gönderip daha beterini getirmek de bu yönetime yakışır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dincer & Erden beyler göreveGerçekleri konuşmakta fayda var, oyuncuların paraları ödenmiyor diye haberler çıktı. Tekrar yeni oyuncular alıp takviye yapılamayacağına göre yabancı adam getirmek büyük risk olacak bizim için. Sponsor cart curt imkan yaratabiliyorsan buyur görelim neler yapıyorsun.
Böyle 'net' biri olmayacaksa, yabancı bir TD ün para-zaman-momentum kaybına sebebiyet vereceği hemen hemen belli...Galatasarayımız için hayırlısı olsun, bekleyip göreceğiz artık...Çok isterim ama zor gibi maalesef. Hem CL olmayacak hem de Avrupa veya Konferans Ligi bile çok zor. Yani önümüzdeki sezon tamamen lige odaklanacak bir takım olma ihtimalimiz çok yüksek. Bunun için buraya gelmek ister mi? Hiç sanmam.
Hele hele ismi Leipzig ile geçerken falan bayağı zor maalesef.
Gallardo'yu getiremez miyiz yada Kovac'ı falan.2 senedir adamı kimse istemedi de geldi Adanaya.
Senin bu şu gelsin, bu gelsin yorumlarının hepsi falso td konularında.
senin adayın kim üstat2 senedir adamı kimse istemedi de geldi Adanaya.
Kovac uymaz ülkeye.Gallardo'yu getiremez miyiz yada Kovac'ı falan.
Dinçer'in cebi boşaldı, ayrıca oyuncu takviyesi yapacak çapta zengin bir insan değil öyle biliyorum.Dincer & Erden beyler göreve
Hocam daha napsinlar, kaçıncı sponsorluk anlaşması imzalamışlar, taşın altına elini koyan bir yönetim gelmedi ki hiç.Dincer & Erden beyler göreve
Tedesco idisenin adayın kim üstat
Ben de o yüzden yazdım Osman, eleştirel bir yorumduHocam daha napsinlar, kaçıncı sponsorluk anlaşması imzalamışlar, taşın altına elini koyan bir yönetim gelmedi ki hiç.
şu an olursa kim olsun isterTedesco idi
Başlığını açtığımda kötü hoca falan diyenler vardı hatta
Leipzig'e gitti adam.
Türkçe'ne penetre edeyim püns, o nasıl cümle?şu an olursa kim olsun ister
ŞU AN
Müthiş protesto kimin aklına geldiyse kafasına sıçam
bu nasıl bişeydir yav.bi insan gram değişmez miBAŞKANA CEVAP VERMEMİŞ
Giresunspor maçından sonra başkan, Fatih Terim'i aramış, cevap vermemiş. Ondan sonra başkan 3 kez de mesaj atmış, Fatih Terim bunlara da cevap vermemiş.
-Erman Toroğlu
2 senedir adamı kimse istemedi de geldi Adanaya.
Torente ne diyosunTedesco idi
Başlığını açtığımda kötü hoca falan diyenler vardı hatta
Leipzig'e gitti adam.
Bu işin sonu Mayıs'ta yeni yönetim ve yine Terim'mi olur? Umarın Torrent işi biraz yemdir de iyi bir isim getirebilirler yada getirdikleri isim başarılı olur yoksa isimleri kulübün önüne koyanlar yüzünden sürekli bir döngü olacak yine. Maalesef Fatih Terim konusunda nefret edenlerde çok sevenlerde bu sevgi ve nefretlerini Galatasaray sevgisinin önüne koyuyorlar bu beni üzüyor.Kovac uymaz ülkeye.
Gallardo olabilir ama bulunduğu kulübü bırakır mı muamma