Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Slavia hocası para için gelir ama takımını bırakıp gelir mi orası muamma. Türkiye risk çünkü.

Bir de düşüşe geçti onlar da bu sene.

bu arada kur konusunda dezavantajdan bahsediliyor ama euro ile yapılacak sözleşmede bu karşı tarafa avantaj olarak anlatılmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum

sonuçta euro olarka kazanıp tl olarak harcayacak ve reelde daha çok kazanma şansı olacak

Bana samimiyetsiz geliyor.

Ya hocanın ölümüne arkasında ol takım küme düşse dahi arkandayım de, ya da 2 gün önce bırak git dediğin adama yalvarma. Hocanın bırakması gerektiğini söyledik ve bugün bu iş bitti. Kulübün efsanesi olduğunu herkes biliyor zaten. 3 senedir zarar vermeye başladıysan kenara çekilmeyi bilmek gerek.
destekleyen de vardı epeyce kötü gidişe rağmen. samimi de olabilir yani
mesela ben bıraksın diyordum ama haberi görünce üzüldüm. garip bir durum ama böyle

bu arada kur konusunda dezavantajdan bahsediliyor ama euro ile yapılacak sözleşmede bu karşı tarafa avantaj olarak anlatılmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum

sonuçta euro olarka kazanıp tl olarak harcayacak ve reelde daha çok kazanma şansı olacak
Hem orada kazancından daha fazla alacaksın hem burada daha iyi imkanlarin olacak zaten yazin paso burda cekler sirplar tatilde😅

destekleyen de vardı epeyce kötü gidişe rağmen. samimi de olabilir yani
mesela ben bıraksın diyordum ama haberi görünce üzüldüm. garip bir durum ama böyle
Üzülebilirsin bir şey demiyorum ona, demek istediğim dün sokağa çıkacak yüzümüz kalmadı diyenler bugün fotoğrafların arkasından yönetime giydirmeye kalkıyor. İstifa etsinler bende desteklemiyorum da bu iş yüzünden yapılınca komik geliyor.

Bari İlhan Palut gelsin. İkinci ligdeki Hatayspor’dan itibaren gayet istikrarlı gidiyor. Genç ve tercihen Türk teknik adam olsun

İstediği kadroyu kuramayacak yüksek ihtimalle y sınırı ve kur dengesizliği yüzünden.

Yeni ekonomi modelimize yatirirsa bide parayı her türlü win win.

GSCimbom Mobile App

Tek care Labaddia. Adam gittigi yerde baslangicta basarili olup, sonra sicadigi baya oluyor. Buna sezon sonuna kadar sözlesme versek, sezonu iyi bitirir normalde.

Türkiyede göt korkusundan oyuncularin karilarina sulanmaz herhalde.

Schmidt için Emre Özcan ``United'ı bekler. Ragnick'in favori hocalarından.`` falan dedi. Böyle bir ihtimal cidden var ise hayatta düşmez bize o adam.

Schmidt için Emre Özcan ``United'ı bekler. Ragnick'in favori hocalarından.`` falan dedi. Böyle bir ihtimal cidden var ise hayatta düşmez bize o adam.
united için hafif sıklet bir adam gibi.
ben bu sezonu psv'de şampiyon kapatamazsa imkan dışı görmüyorum gelmesi ihtimalini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt