Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra böyle valla. Hayır torrente de yazik, adam belki yardimci hoca olsa katki verecek, simdi taraftar cig cig yiyecek adami

çok fazla negatif olmamak lzm. kapalı bir kutu rakipler içinde sorun olacak bu bilinmezlik bence

bakalım görelim neler olacak

17798.jpg

bugün böyle takip ediyorum yazılanları ahberd

Okan buruk hatırladığım kadariyla zevk vermeyen bir top oynatiyordu, bütün büyük maclarda da iyi sonuc alamiyordu. Ben olsam kendisi yerine Ömer hocayi getirirdim.

Torrenti hic istemiyorum ya

Okan Buruk konusunda geçmişte yaşanan ayrılma süreci ve kaybettirdiği şampiyonluk üzerinden bakarsak bir çok kişi ilk geldiğinde desteklemek konusunda uzak kalacaktır fakat daha sonradan tekrar bu kulübe gelip forma giyebildiyse hoca olarak da gelebileceğini düşünüyorum özellikle Elazığspor, Göztepe, Akhisar, Rize ve Başakşehir'de yaptıkları da bence üst düzey işler yaptı bir çok takımı dipten alıp Avrupa kupalarına dahi gidecek pozisyona çıkardı bunu Anadolu kulüpleriyle yaptı bence büyük işler başardı. Bizim takımdaki gençlere fazlasıyla seviye atlattırır Crivelli gibi bir adamı bile golcü yapmış adam bizim forvetleri nelere çevirir.

Yabancı teknik direktör konusu bence sıkıntılı bir konu kim gelirse gelsin o istikrarı sağlamak zor olacak.

Boştakiler

Keşke sürpriz yumurta bi hoca çıksa ama pro lisanslı alt yapı hocası filanda yok sanırım şuan kulüpte mecburen Hatay maçına yetiştirmek için, En kötü karar, kararsızlıktan iyidir diyerek dominik torettoyu getirecekler gibi!!

En iyi zaman simdiydi. Bir de bu Twitter'da, TVde dönenler Haziran - Eylul arasi olsaydi? Simdiden iclerindeki öfkeyi döksünler ki yaz ayina rahat girelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt