satranç bilmem ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
satranç bilmem ben
Şah matsatranç bilmem ben
Şah mat![]()
Astro olarak diyosan,seneye trabzondan bi halt olmaz,avci da ayrilirtrabzon hakkında 1 olumsuzluk görmüyorsun demek ha.
Bunu yazmissin sabahina vefat etti elemanAhmet Çalıkada iyi topçu diyordu ilk geldiginde
Bunu yazmissin sabahina vefat etti eleman
Ahmet Çalıkada iyi topçu diyordu ilk geldiginde

Bana göre, bu ayrılık Belmas'ın kendi insiyatifinden değil, yöneticilerin artan baskısı ve muhalefeti sonucunda gerçekleşti. Kendisine kalsa bu cesareti bulacağını sanmıyorum. Yanılıyor da olabilirim tabii ama izlenimim ve hissiyatım bu şekilde.Yalnız Burak Elmasa harbiden helal olsun demek lazım, bu işin Terimi sevmekle veya sevmemekle alakası yok. Terimin arkasına saklanıp başarısızlık olduğunda Terimin istediği transferleri yaptım olmadı diyip işin içinden sıyrılabilirdi ama sorumluluk alıp Terim ve tayfasının ayağını kulüpten kesti. Şu an aldığı risk 100 kat daha fazla, bence bu adam gerçekten kulübün menfaatini düşünüyor.
Hoca dışındakiler ayrılmadı ki. Kovuldu!hocanın gıdısınde baska bırsey var tum teknık ekıp ve gstv den ayrılanları dusununce bu tek basına baskan ya da yonetım kurulu kararı oldugunu dusunmuyorum
Allah rahmet eylesin aklima geldi herifBunu yazmissin sabahina vefat etti eleman
5 tane diyorlarInsallah kendi yardimcilariyla gelir Yerli yardimci olmaz
Guzel haber. Ama az kondisyoneride o mu getircek yoksa Yasine mi kalcaz5 tane diyorlar
Kendidir tahminim. Hele bir gelsin, ekibi görelim. Sonra karar veririzGuzel haber. Ama az kondisyoneride o mu getircek yoksa Yasine mi kalcaz
bence hocada kovulduHoca dışındakiler ayrılmadı ki. Kovuldu!