Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında genel sıkıntı Tr liginin saçma basın,tff,hakem,rakip baskısını yönetecek kalitede bir hoca getirelemeyecek oluşu.

Feldkamp gibi bir kurt gelmiş olsa bu sabah Fatih Terim konusu çabuk soğurdu.

Ki kurt hoca yoksa kurt yönetim gerekli.Adnan Polat Adnan Sezgin,Üstünel , Albayrak gibi adamları hiç sevmesem de Tr ' de bu tarz adamlar şeytanlıklarla yönetim yapar hocaya düşen görev sadece saha olurdu. E o da yok.

FIsPBAEXwAYgSlm.webp

Yalnız Burak Elmasa harbiden helal olsun demek lazım, bu işin Terimi sevmekle veya sevmemekle alakası yok. Terimin arkasına saklanıp başarısızlık olduğunda Terimin istediği transferleri yaptım olmadı diyip işin içinden sıyrılabilirdi ama sorumluluk alıp Terim ve tayfasının ayağını kulüpten kesti. Şu an aldığı risk 100 kat daha fazla, bence bu adam gerçekten kulübün menfaatini düşünüyor.
Bana göre, bu ayrılık Belmas'ın kendi insiyatifinden değil, yöneticilerin artan baskısı ve muhalefeti sonucunda gerçekleşti. Kendisine kalsa bu cesareti bulacağını sanmıyorum. Yanılıyor da olabilirim tabii ama izlenimim ve hissiyatım bu şekilde.

hocanın gıdısınde baska bırsey var tum teknık ekıp ve gstv den ayrılanları dusununce bu tek basına baskan ya da yonetım kurulu kararı oldugunu dusunmuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt