Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bunlar Denizli ile anlasmislardir coktan.

Mancini'ye bütçe mi verilmedi??? Şaka herhalde.
Onun döneminde harcanan parayı bana verseler ben bile şampiyon yapardım takımı. Bırakalım bu yabancı ünlü hoca merakını artık. Olmuyor işte bu ülkede anlayın artık bunu. Kimler geldi Rijkaard'ından tut da Prandelli'sinden, Van Gaal'ine kadar. Bu tip adamlar sana dünyanın parasını harcatır, boru gibi sözleşmeyi de dayar, 6 ayda da kendini kovdurur gider bu ülkeden. Yapmayın etmeyin.
Bize takımda disiplini ve hakkı hukuku sağlayacak, adam gibi de kadro kuracak bir adam lazım. Türk olmalı bence. Ama bu isim Mustafa Denizli vs değildir. Kimdir bilemem.
Edit: Mancini'ye bütçe verilmedi'den sonrasını okumamışım. Tekrar okuyunca ne demek istediğini anladım ama yabancı hoca nedense olmuyor yine de yahu.
Umut Bulut, medyadan hocasının ayrılmasının kendinden kaynaklanan bir sebep olduğu duyunca yöneticileri aradı ve
'' Sözleşmemi feshetmek istiyorum'' dedi.
- TRTSPOR
Doğru mu bu
Umut Bulut, medyadan hocasının ayrılmasının kendinden kaynaklanan bir sebep olduğu duyunca yöneticileri aradı ve
- TRTSPOR
Doğru mu bu
- TRTSPOR
Doğru mu bu
Ümit Davala ismi falan dönüyor Twitter'da ne ayak