Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bunlar Denizli ile anlasmislardir coktan.

Hamzaoglu kendi sonunu hazırladı.Bu taraftar sana hakkını verirdi ama sen her seferinde taraftarı karsına aldın.Taraftar istedigi icin transfer yapmam dedin,evlatlarım dedin.Bu takımın 3-4 bölgesinde transfer ihtiyaci varken Lig Tv'ye cikip siritarak ne transferi gayet iyi kadromuz var dedin.Galatasaray'da taraftara ragmen kimse kalamaz.Dursun'da aklını basına alsın.Yapacagi hoca secimi kendi gelecegini belirleyecek.İyi bir hocayla iyi transferlerle ömrü uzar.

Bu arada Denizli adi cokca geciyor ama Denizli bu takıma en az 3 transfer ister.Trt'de ara ara denk geliyordum yorumlarına.Ön libero ve forvet kesin aldırır.Ayrıca Sabri'den yine kurtulamayız zira kendisi Sabri'yi oldukca tutuyor.

Ben Favre,Bielsa,Martin O'Neill veya Laudrup'tan birini isterdim.Bu adamlardan biri gelsin ve artık bir sistem takımı olalım.Her sene 2 hoca degistirmek Galatasaray gibi bir markaya yakısmıyor.

Mustafa Denizli gitsin Azerbaycan, İran takımı ya da Ptt liginde bir takımı çalıştırsın 20 sene öncesinde olurdu ama şimdi Galatasaray'a teknik direktör olmaz.

Bosta olan teknik direktörler belli.

Onlarin arasinda en iyisini almak lazim

Favre mesela

Gönül tabiki LuCe diyor ama denizlinin geleceğini düşünmüyorum bu çapsızlar tugayı filan getirir büyük ihtimal.. Esas gitmesi gerekenler hala bu camiayı yönetiyorlar ben hala rahat değilim!!! Hamza çok bile durdu o ayrı konuda.. Esas bu dolmuşculardan kurtulmalıyız...

Mancini'ye bütçe mi verilmedi??? Şaka herhalde.
Onun döneminde harcanan parayı bana verseler ben bile şampiyon yapardım takımı. Bırakalım bu yabancı ünlü hoca merakını artık. Olmuyor işte bu ülkede anlayın artık bunu. Kimler geldi Rijkaard'ından tut da Prandelli'sinden, Van Gaal'ine kadar. Bu tip adamlar sana dünyanın parasını harcatır, boru gibi sözleşmeyi de dayar, 6 ayda da kendini kovdurur gider bu ülkeden. Yapmayın etmeyin.
Bize takımda disiplini ve hakkı hukuku sağlayacak, adam gibi de kadro kuracak bir adam lazım. Türk olmalı bence. Ama bu isim Mustafa Denizli vs değildir. Kimdir bilemem.

Edit: Mancini'ye bütçe verilmedi'den sonrasını okumamışım. Tekrar okuyunca ne demek istediğini anladım ama yabancı hoca nedense olmuyor yine de yahu.

Abi yanlış anlamışsın Mancini dönemi 20 milyona yakın bonservis parası harcandı adam İnter'de şu anda Kondogbia'ya 40 milyona yakın verdirdi tek başına keza City'de aynı şekilde yine. Yani bu adamın para harcatması istediği oyuncuların alındığı anlamına gelmez kesinlikle alınan adamlar kaç yüzüncü tercihiydi kimbilir. Geçmişte İnter çok zenginken başındaydı ve şampiyon yaptı City'i de yaptı. Adama iyi bütçe verirsen karşılığını veriyor sana sonuçta bütçe verilen her hoca başarılı olur diye bi kaide yok çoğu olamıyor hatta. Bu arada defansif olarak son senelerde benim hatırladığım tek derli toplu dönemimiz Mancini dönemiydi açıkçası ama hücumda sıkıntılarımız vardı. E bu kadro da zaten 2'sini bi arada yapamaz zaten. Yine de dediğim gibi bu saydıklarınla beraber hepsi marka hocalar Bilic geldi mesela başarılı olmadı diyor herkes ama oldu Beşiktaş'ın önümüzdeki 5 seneki kadrosunu inşa ettii takım bütünlüğü yarattı adam bence çok başarılı. Hamza bu sene şampiyon olsa bile kendinden sonra gelecek adama bok gibi bi kadro bırakacaktı, şimdi gelecek antrenöründe işi zor nereden tutsan elinde kalıyor bakalım neler olacak.

En sonunda Ersun mu Denizli mi sorusuna kalacak iş diye de korkmuyor değilim

Bu ikisi arasında kalırsak herkes Ersun der herhalde

Murat yakin, laudrup, favre

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut Bulut, medyadan hocasının ayrılmasının kendinden kaynaklanan bir sebep olduğu duyunca yöneticileri aradı ve
'' Sözleşmemi feshetmek istiyorum'' dedi.
- TRTSPOR

Doğru mu bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt