Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O kadar çapsız değil ya bence akıllı adama benziyor :)

O kadar çapsız.. tv'de birkaç kez dinledim.. hamza'dan bile boş konuşuyor..

Başakşehir'in arkasında kapı gibi devlet desteği var.. ilişkileri bilmek lazım.. ellerindeki kadro boş değil.. hiç bir zaman boş değildi.. ibb zamanında bile fena değildi kadro.. şimdi de bizden ve fenerden ayrılmış bir sürü oyuncuları var..

Apo tamamen devletle ilişkileri sayesinde çalışıyor.. eğer milli takımda ağır sıçmasaydı oradan da kovulmazdı.. ama o derece sıçtı ki tutamadılar..

Galatasaray teknik direktörlük için Favre ve Mustafa Denizli arasında kalmış durumda. Favre bir adım önde. (A Spor)

Görende dünyanın en iyi hocaları kapımızda bekliyor sanacak. Hele ki şuan da. Ayrıca koca kulüpleri çalıştıranları da gördük.

Dünyanın en iyi hocalarından birini getirmene gerek yok zaten. Ama Tugay kim ? Bu adamın olayı nedir de her hoca arayışında ismi ön plana çıkartılıyor ?

Silin su basligi modlar nerdesiniz ?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumda hamza hamzaoglu gibi işkence edioo,başlıga bak hele.musdafa denizli sesleri

Beyler Denizli gelmesin diye TT yapalim allah rizasi icin. Valla cekemem yakarim kendimi Denizli gelirse :(

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Mustafa Denizli mi.? Allah muhafaza..

Muslera'nın elleri küçük.

Rodgers veya Favre.

İkisi de güzel olur.

Tabi adamları bizim sisteme uydurmak yerine kendi sistemlerini uygulamalarına izin verirsek.

Prandelli dönemindeki gibi maç analizi izlemeyiz ağır antrenman yapmayız diyen futbolculara uyulacaksa bir anlamı yok.

Favre önr çıkmış

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah Avcı'yı unutun. İyi giden bir Başakşehir'in başında. Kolay kolay bırakmazlar. Mustafa Denizli'ye de sıcak bakmıyorum açıkcası. Gelirse sezon sonu büyük ihtimalle o da ayrılır. Bize en azından önümüzdeki 2-3 sezonun takımını kuracak bir teknik adam lazım. Her ne kadar italyanlardan gına gelse de artık, Carlo Ancelotti bu takımı adam eder. Hiçbir futbolcu da ona karşı artistlik yapamaz.

Ne İtalyanı.Yeter artık İtalyanlardan yediğimiz kazık.Adamlara bi arkamızı vermediğimiz kaldı.Ancelotti mancelotti veya türevi herhangi bir italyan mümkünse sınırlarımıza bile yanaşmasın.Bir dünya tazminat veririz göndermek için

Beyler Denizli gelmesin diye TT yapalim allah rizasi icin. Valla cekemem yakarim kendimi Denizli gelirse :(

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Favre veya Denizli olabilir, surpriz de Daum.

Belki sezon sonuna kadar Denizli, sonrada Favre yi getirebilirler tahminimce.

Suan bu takimi kabul edecek bir yabanci TD goremiyorum. Gelen transfer isteyecek..
Uefa durumu oldugundan Transferi unutun..Turk Td gelecek buyuk ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt