Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
denizli iyi hocadır iranın al-pohlu takımını iran liginde 5.yapmıştır :005:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mustafa denızlı sezon sonuna kadar gelsın kabulümdür.Daum favre yada amatör türk teknık adamlarını ıstemıyorum kesınlıkle tecrubelı adamlar gelmeli.Favre deyıp duruyorsunuz bu adamın calıstırdıgını takımları bılen varmı aranızda muhtemelen yoktur.Bazıları adamı alman takım calıstırdıgı ıcın alman bıle sanıyor bu kadar bılgisiz insanlarla dolu forum.favre isvicrelidir adamın calıstırdıgı buyuk bır takım yok sampıyon yaptıgı tek takım isvicrenin zürich takımıdır.Karıyerının basında ısvıcre takımlarını calıstırdı o ligi ligten bıle saymam.Almanyanın hertha berlın gladbach takımlarında 3. falan olmustur bu bır basarıdır fakat asla galatasaray gıbı buyuk takımı calıstırmak ıcın yeterlı degıldır.Sezon sonuna kadar denızlı ıle calısıp sezon sonunda buyuk takımlarda gorev almıs basarı yakalamıs bır yabancıyla ansılmalı ve yenı bır takım kurulmalıdır.
Former Liverpool manager Brendan Rodgers linked with the vacant Galatasaray job – report -
Rodgers'ı İngiliz kardeşlerimiz de yazmaya başladı
Favre dışında istediğim diğer isim; Brendan Rodgers. Swensea döneminden beri takip ediyorum. Suarez sonrası doğru transferler yapsa şu an en iyi hocalar arasındaydı.
Senelerdir şampiyonluk kelimesini ağzına almayan Liverpool'u son haftalara kadar yarışta tuttu. Swensea gibi takımı 2.ligde alıp bir yapı kurdu ve ligde yıllardır oynuyor.
Ancelotti yi kenara koyuyorum onun dısında ıtalyan ıstemem artık.Benım dusuncem sezon sonuna kadar denızlı ıle mucıze bır sampıyonluk kovalayıp bjk nın denızlı ıle oldugu gıbı.Sezon sonu karıyerlı buyuk takım calıstırmıs bır hocayı proje ıle yenı takım kurma vaadıyle ıkna etmektır.Zaten bu tıp hocalar sezon ortası gelmez.bu kafaya bakarsak trapattoni ancelotti ya da capello gibi seçenekler de göz önünde bulunmalı
mustafa denızlı sezon sonuna kadar gelsın kabulümdür.Daum favre yada amatör türk teknık adamlarını ıstemıyorum kesınlıkle tecrubelı adamlar gelmeli.Favre deyıp duruyorsunuz bu adamın calıstırdıgını takımları bılen varmı aranızda muhtemelen yoktur.Bazıları adamı alman takım calıstırdıgı ıcın alman bıle sanıyor bu kadar bılgisiz insanlarla dolu forum.favre isvicrelidir adamın calıstırdıgı buyuk bır takım yok sampıyon yaptıgı tek takım isvicrenin zürich takımıdır.Karıyerının basında ısvıcre takımlarını calıstırdı o ligi ligten bıle saymam.Almanyanın hertha berlın gladbach takımlarında 3. falan olmustur bu bır basarıdır fakat asla galatasaray gıbı buyuk takımı calıstırmak ıcın yeterlı degıldır.Sezon sonuna kadar denızlı ıle calısıp sezon sonunda buyuk takımlarda gorev almıs basarı yakalamıs bır yabancıyla ansılmalı ve yenı bır takım kurulmalıdır.
Ancelotti yi kenara koyuyorum onun dısında ıtalyan ıstemem artık.Benım dusuncem sezon sonuna kadar denızlı ıle mucıze bır sampıyonluk kovalayıp bjk nın denızlı ıle oldugu gıbı.Sezon sonu karıyerlı buyuk takım calıstırmıs bır hocayı proje ıle yenı takım kurma vaadıyle ıkna etmektır.Zaten bu tıp hocalar sezon ortası gelmez.
Hoca tercihi zor ya. Bu kadro ile her hocanın işi zor bence.
Rodgers ne lan ? Kafayı mı yemiş bu yönetim ? Adam Liverpool'umuzu batırdı, yaka paça kovuldu. Geleceğine ihtimal bile vermiyorum. Gelirse ne yönetim ne de Rodgers devre arasını göremez.
Rodgers ne lan ? Kafayı mı yemiş bu yönetim ? Adam Liverpool'umuzu batırdı, yaka paça kovuldu. Geleceğine ihtimal bile vermiyorum. Gelirse ne yönetim ne de Rodgers devre arasını göremez.