Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Liverpool hiçbir zaman ManU gibi başarılı takım olarak anılmadı ki, Liverpool'u Liverpool yapan tarihidir zaten. Tarih derken sadece kupaları kastetmiyorum. Liverpool oranın CL kupası görmüş beşiktaş'ı gibi desek yeridir. Evet kupalar, şampiyonluklar önemlidir ama LFC için çok da fazla önemli değil. En azından son yıllardaki yönetim ve kadrolar onu gösteriyor. Takımın başında Rus, Arap şeyhler olmayınca bu kadar oluyor en fazla. Şeyhler olmadan önce de Amerika'nın takımı Manchester United vardı.
Neyse konumuza gelelim ; burası proje takımı değil. Dortmund, Atletico, Liverpool gibi uzun vadeli takım değil Galatasaray. Mesela onlar için şampiyon olamamaları başarısızlık sayılmaz ama Galatasaray için başarısızlık sayılır. Umarım anlatabilmişimdir![]()
Yazabılecek cevap bulamayınca boyle ergenler gibi cevaplar verırsınız anca senınde kapasıten bu demekki.Cocukla cocuk olup tahrık olmam ben amacın buysa boşa.
beğenmediğin favre bayern münihe gidiyormuş guardioladan sonra
bayern > iran 5.si al pohli
al pohli taraftari misinYazabılecek cevap bulamayınca boyle ergenler gibi cevaplar verırsınız anca senınde kapasıten bu demekki.Cocukla cocuk olup tahrık olmam ben amacın buysa boşa.
Yönetim yine kaziklayacak bu taraftar'i. Görüstük ama gelmek istemedi diyecekler.SON DAKİKA - Lucien Favre'nin menajeri Galatasaray'dan bir teklif almadıklarını açıkladı. (Aspor)
al pohli taraftari misin
denizliyi bu kadar iranli kardeslerimiz sevebilir