Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gel ve efsane ol rodgers

Liverpool hiçbir zaman ManU gibi başarılı takım olarak anılmadı ki, Liverpool'u Liverpool yapan tarihidir zaten. Tarih derken sadece kupaları kastetmiyorum. Liverpool oranın CL kupası görmüş beşiktaş'ı gibi desek yeridir. Evet kupalar, şampiyonluklar önemlidir ama LFC için çok da fazla önemli değil. En azından son yıllardaki yönetim ve kadrolar onu gösteriyor. Takımın başında Rus, Arap şeyhler olmayınca bu kadar oluyor en fazla. Şeyhler olmadan önce de Amerika'nın takımı Manchester United vardı.

Neyse konumuza gelelim ; burası proje takımı değil. Dortmund, Atletico, Liverpool gibi uzun vadeli takım değil Galatasaray. Mesela onlar için şampiyon olamamaları başarısızlık sayılmaz ama Galatasaray için başarısızlık sayılır. Umarım anlatabilmişimdir :)

Anladım renktaş

Bence sen Lpool'u fazla gözünde büyütmüşsün

Yine de taraftarı olduğun için saygı duyuyor Klopp'a başarı dileklerimi iletiyorum :D

favre gelsin td olarak.

bruma telles donsun. genc oyuncu nasil yetistiriliyor cahil yerli tayfasi gorsun.

açıkçası yabancı hocaları tanımıyorum ne desem yalan olur ama şunu çok iyi biliyorum ki denizliyi çok çok iyi tanıyorum valla bunun için hamzayı harcadıysak ki bunların başında gelenlerdenim yazık etmişiz vallahi yazık ...

Aynen, Denizli icin Hamza mi harcanir ulaaan.. Hamza'yi nasil gönderdiysek sizi de göndeririz.

sonunda hikmet karaman gelecek gibi bir ortam var hocam hiç ses çıkarmıyor

ulan ne ulkeymis ne ligmis be. bir lig ve ulke tanimaktir gidiyor.

zannedersin burasi baska bir gezegen. gelen yabanci hoca futboldan degil judo hocaligindan geliyor ve yil 1763 yani hic video analizler arastirmalar filan yok.

iyi bir yabanci hoca 24 saatte hem takimi tanir hem de bir sonraki haftaya oynayacagin takimi. adam oturacak idman kasetlerini izleyecek, takima idman yaptiracak, bizim eski maclari izleyecek rakibin maclarini izleyecek ve analiz edecek. is bu kadar.

bu ligi tanimak tamamen bizim cahil basin tarafindan uydurulan sacma sapan bir deyim. ayni uydurdugumuz sacma diger deyimler gibi. bakiniz: karambol golcusu (burak icin uydurulan sacma laf), tek hamleli stoper (ujfa icin uydurulan sacma deyim), umut cok mucadele ediyor lafi, vs.

SON DAKİKA - Lucien Favre'nin menajeri Galatasaray'dan bir teklif almadıklarını açıkladı. (Aspor)

Denizli gelmesin de Hikmet Yilmaz Ersun kim gelirse gelsin :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

İnşallah ligi tanımayan birisi gelir. Ligi tanıyan birisi gelirse yandık. Umut, Sabri falan yine gitmez.

Denizli gelirse hangi spor dalına yönelmeyi düşünüyorsunuz?

Baya bir kişi futbola ara verir, o kesin.

Harbi Denizli gelirse hiç çekemem. Neden hep günü kurtarmak için uğraşıyoruz?

Yok ligi tanımakmış yok yabancı hemen alışamaz. Bunlar acayip abartılan şeyler. Futbol her yerde futboldur aga.

Favre ismi bile heyecanlandırıyor anasını satayım...

Hamza gibi bu yönetim'de acilen gitmeli. Ulan Galatasaray'in teknik adam adaylari Hikmet Karaman'lar veya Mustafa Deniz'liler O L A M A Z !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt