Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haha sadece gülüyorum. Bu favre işide ibrahimoviç işine dönecek. Bence bizimkiler onunla görüşmemiştir onu almaya çapları yetmez bunların alabileceği tek yabancı kokainman dır birde hagi. Zaten hagiye whatsaptan mesaj atsan gelir istanbula:-) . Ya denizli olur ya daum.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denızlının 1983 yılında galatasarayda oynadıgını daha sonra galatasarayda yardımcı antenörluk ve teknık dırektorluk yaptıgını galatasaraylı olup bılmıyorsan bu senın ayıbındır.

kardeş ben seni anlıyorum,mustafa denizli önemli bir hoca..ben kendi adıma şunu düşünüyorum mustafa hoca iyi oyuna bakmaz kazanmaya bakar skora yönelik,geleceğin temellerini atmaz pragmatiktir...benim isteğim artık bir plan olsun mustafa hoca gelirse şampiyon da olabiliriz ama bunlar geçici çözümler sistem oturtabilirsek keşke..

30 sene önceki başarısını kıstas alıp Denizli gelsin demek de iyiymiş.

Futbol hiç değişmedi zaten, 30 sene önceki düzen aynı...

BJK gibi bir takımı şampiyon yapması gerçekten başarı ona bir şey diyemem.

Fakat o sezon bir GS ve FB'ye bakın kaç puandalar?

Bunlar 61 puan alıyorsa doğal olarak BJK olur yani ne olacak...

Ertesi sene de Bursa şampiyon oldu, o zaman Ertuğrul mu olsun yeni hoca?

denizli gelirse sneijder poldi filan gider.

benden soylemesi.

bu hamzacıların sağda solda her potansiyelli hocaya büyük takım tecrübesi yok demesi de komik. hocanız hamza real madridden geldi sanki yav.

Mustafa Denizli o kadroyla Manisa'yı Süper Lige çıkaramayan adam, gelirse Hamzaoğlu'nu bile ararız. Yönetim yemin etmiş bu sene güldürmeyecek.

Tamam Favre tiki taka da
Bizim oyuncular topu alınca 3 tur dönmeden pas vermiyor

Lan madem denizliyi getireceksin niye hamzayi kovdun neyin fantazisini yasiyorsun sen

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

piyasada modern futbol oynatan yerli hoca yok mu hiç

illa '80 yillari türk futbolu oynatan hoca mi isteyecez

Denizli gelirse pis söverim, resmen Hamza'dan daha kötü bir TD !

LUCIEN FAVRE olsun...bir kere de günü kurtarilik degil'de uzun vadeli bir is yapalim,üstelik bu adam bütcesiz sekilde bile bizi uçurur.

_60600223_pa-13158090.jpg

Di Canio reis gelsin.

Hadi Denizli manyagi geldi diyelim. gelse gelse sezon sonuna kadar gelir adam moruk zaten oyle 2-3 yil calistirmaz bu takimi. Eee ben ne anladim bu isten?
Denizli gelip bu sezon cok daha iyimi olacagiz? Denizli sezon sonuna kadar idare etsin diyenler ver, ee tamam da sezon sonu kim gelecek? O halde sen teknik direktorunu simdiden ayarlayacanki takimi yakindan takip etsin raporlarini ona gore yapsin sezon sonu pat diye takimin basina gecsin. Hatta o teknik direktor Denizli ile yakin temas halinde olmali. Yani bi taraftan 6 ayligina sportif direktor gibi takimin basinda kalmadi takimi ve ulkeyi tanimak acisindan.

Son düzenleme:
Kesin en sonunda kafayi yiyecegim kesin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt