Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu olay sponsor olayına döner heralde. 4-5 ay bekleriz en iyisi gelecek diye sonrada Giray Bulağı alır gelir pisuvarcı

Bir sey demedim kardes haklisindir iyi teknik adamdir. Sen Prosinecki diyince aklima Resit Akcay geldi o da Avrupa gormus dil bilen profesyonel bi adam hatta altyapiyla iliskileri cok iyi diye hatirliyorum, senden sonra ben de onereyim dedim. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

images

Verdiğim örnek karşısında sizi ciddiyete davet ediyorum değerli renktaşlar.

Başkanlar teknik adamlar futbolcular habire değişiyor değişmeyen tek şey şu takıma bağlılığımız bizi bu sevgiden mahrum etmek isteyenlerin Allah topunun belasını versin!!! Sadece başarıda sevseydik son 4 yılda 3 şampiyonluk CL de çeyrek final ve diğer kupalara rağmen bu kadar eleştirirmiydik şu kulübün başına buradaki taraftar gibi 3-5 kişi neden gelmiyor yıllardır ben bu liseli derin gslerin taaa .... m neyse ...

75 yaşında başkandan kurtulduk derken 75'e merdiven dayamış teknik direktör getirmeye kalkıyorlar.

Nice'ten Claude puel'de olabilir mesela,bugun lyon'a 3 tane attilar saglam takim cikardi ortaya.

Hazirlik macinda bize de 4 tane atmistilar

bence taffarelle sezon sonuna kadar idare ederiz ! aman şimdi ek masraf çıkmasın uefaya hesap verecez otele tuğla taşıyacaz aman diyeyim...zaten geçen sene muslera sayesinde kazanmadık mı bi nevi...ee taffarel master degree yapar muslerayı kaleye önem verir,kör topal ilerleriz sene sonuna kadar bu leş ligde...avrupada bi halt olacağı yok zaten...burak da lig sonuncusu takımlara hattrick yapar qral demeye devam ederiz ne olacak ki !

Yaza yaza getirteceğim Rodgers'ı. :d

Dün hiç haber bile yoktu bugün Belfastlı dostlarımız yazmış.

Bu da bir aşamadır.

Adam akıllı iş yapan evlatcı olmayacak,bir futbolcuya bağımlı olmayacak hucüm futbol oynatacak bize yakışan biri gelsinde,gerisi önemli değil.

devrimci ve futbol bilgisi üst düzey bir td lazım bize çöplerin noktasına nokta transferler yapacak düşük maliyetle sezon sonuda en geç temizleyecek lakin mümkün gözükmüyor kim gelirse gelsin değişen birşey olmayacak umrumda değil

Kokainci en uygun isim şuan hem yabancı siz seversiniz hem futbolu biliyor hemde şampiyonluk tecrübesi fazla hepsini geç adam üstün alman ırkından

Son düzenleme:
devrimci ve futbol bilgisi üst düzey bir td lazım bize çöplerin noktasına nokta transferler yapacak düşük maliyetle sezon sonuda en geç temizleyecek lakin mümkün gözükmüyor kim gelirse gelsin değişen birşey olmayacak umrumda değil
Aradigin td Favre.

Suanda bosta olmasi bizim icin bir firsattir ama bizim yonetim yine Yerliler ligi daha iyi taniyor fikrasi anlatir ve Denizli'yi getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt