Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok be kardeşim en fazla ikidir o yani orta saha ve forvet zaten bunu seni getirseler dahi şart koyarsın alın yoksa gelmem diye gelen adam salak mı bilal rodrigez burak umut falan uğraşsın ha bu yönetim o iki ismi alır mı alsa da yaz dönemi gibi saçma adamları toplar mı onda şüpheliyim gerçi şüpheli değilim eminim bunların yapacağı iyilik Allahtan gelsin

Oda doğru Dursun'a kalırsak zaten pazartesiden itibaren bombalar patlıyordu.

ona göre bomba carole rodrigez bilal jem aman kalsın patlamasın da

Ben bu durumumuzu sık duyduğumuz bir deyişe benzetiyorum Gülme Komşuna Gelir Başına. Son 4-5 sene içinde Şikeci Azizle Yılan Fikretin takımlarına o kadar çok güldük o kadar çok eğlendik ki Allah başımıza Dursun gibi bir Belayı sardı.

Mustafa denizli sağbek,sağ açık, ortasahayı çift yönlü oynayabilecek biri birde forvet istemiş

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek: Ben gururlu biriyim sağduyulu taraftar beni istemeseydi başkanlığı bırakırdım.

lafa bak

Mustafa denizli sağbek,sağ açık, ortasahayı çift yönlü oynayabilecek biri birde forvet istemiş

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gerçekse tespiti yapmış zaten.Nokta transferler yapılıp.Tinercilerede arenada çaktıkmı.Şampiyonluk ihtimali belirir.

Mustafa Denizli ekran karsisinda bitik duruyor.Adamın yasam enerjisi kalmamıs.Bjk'den ayrılma nedeni DE saglik sorunlariydi.Simdi getirsek bu sezonu bitirebileceginin garantisi yok.Bu sene sampiyonluk ihtimalimiz su saatten sonra cok az.Kaliteli bir yabancı hocaya takimi teslim etmeli,sezon sonuna kadar ülke sartlarini görmeli,tanimali.Sezon sonunda da kendi takımını kurmali.Denizli ciddi hata olur.

bu yönetim en yakın zamanda defolup gitmelidir hakem cok net kasıtlı düdükler caldı bir tane acıklama yok ulan bu kulubu kim yönetiyor

SPORX.COM ‏@sporx 16 sn.17 saniye önce
Galatasaray, Ali Palabıyık yönetiminde çıktığı 4 lig maçında sadece Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup etti

Ben bu durumumuzu sık duyduğumuz bir deyişe benzetiyorum Gülme Komşuna Gelir Başına. Son 4-5 sene içinde Şikeci Azizle Yılan Fikretin takımlarına o kadar çok güldük o kadar çok eğlendik ki Allah başımıza Dursun gibi bir Belayı sardı.
ya aziz değil de ben bu fikoyu hep övüyor gibi hissediyorum kendimi ama ne yapayım fiko gibi bir adam bile doğru yolu buldu ya yanarım yanarım ona yanarım üniversitelerde tez konusu olmalı adama birden vizyon yüklemesi oldu ya arkadaş demba ba gomez bunlar bjkye geliyorsa bize koşa koşa gelir belki daha azına sen Galatasaraysın ama paralar kime yerlilere Allah akıl fikir versin ne diyeyim

Dursun Özbek: Ben gururlu biriyim sağduyulu taraftar beni istemeseydi başkanlığı bırakırdım.

lafa bak

Oda bişeymi
(Bilal transfer edildikten sonra) Dursun özbek:Şampiyonlar ligi takımı oluşturuyoruz.
Dursun Özbek:Almanya ve Hollandanın 10 numarası bizde Sırada Messi ve Neymar var.
Dursun Özbek: Pazartesi Gününden itibaren bombaları patlatıyoruz.
Dursun Özbek:30 milyon pound değerinde oyuncu kadromuza kattık (Denayer)

Denizli de Denizli...

Gidin anlaşın şu Ersun'la.

Adamı hasta etmeyin.

Erman hocaya göre Burak da Ersun'u istiyormuş.

Niyeyse birden soğudum şimdi.

Levent Tuzemen dedigine gore yonetim Burak , Umut ve Sabri'yi kadros disi birak demis ama Hamza dinlemeyip inadina Umut ve Burak'i cift forvet cikartmis...

Durum feci arkadas. Yonetim Aziz vari hareketler yapiyor. Teknik heyetin isine falan karismalar falan.

Ayrica bu yonetim futbolcularin elinde oyuncak olmus aga. Kendi futbolcusundan korkan yonetim mi olur arkadas?

Yonetim Hamza'nin arkasina saklanip bunlari kadro disi birak demis. Ulan sen veya siz bu kulubun yoneticileri degilmisiniz? Kendi futbolcunu kadro disi birakacak kadar pisirikmisiniz?

Ama su bir gercek. Camia olarak Burak'a tahammul kalmamis anlasilan. Aspora gore devre arasi operasyon varmis.

Son düzenleme:
Hangi T.D. gelirse gelsin ...Transfer olmazsa isterse Mourinho/Ancelotti gelsin birsey olmaz.

2016 da mukavelesi biten:

#M. Veloso
#L. Remy

+ Kadro ya yeni girecek Großkreutz
Gayet sağlam kadro oluruz.

Mutlaka iyi bir T.D. + Pamuk Eller cebe.

2016 da mukaveleyi biten Oyuncuları transfer edeceksiniz

______________Muslera
Großkreutz Chedjou Denayer Carole
________Xelcuk ____M. Veloso
Sinan _______Sneijder______ Podolski
______________L. Remy

Güzel Kadro olur. Sağ Kanat da Sinan,Yasin ve Emre forma savaşı olur.

Son düzenleme:
Hangi T.D. gelirse gelsin ...Transfer olmazsa isterse Mourinho/Ancelotti gelsin birsey olmaz.

2016 da mukavelesi biten:

#M. Veloso
#L. Remy

+ Kadro ya yeni girecek Großkreutz
Gayet sağlam kadro oluruz.

Mutlaka iyi bir T.D. + Pamuk Eller cebe.

2016 da mukaveleyi biten Oyuncuları transfer edeceksiniz

______________Muslera
Großkreutz Chedjou Denayer Carole
________Xelcuk ____M. Veloso
Sinan _______Sneijder______ Podolski
______________L. Remy

Güzel Kadro olur. Sağ Kanat da Sinan,Yasin ve Emre forma savaşı olur.

bu yönetim su dediğin futbolcuları sözleşmelerini bilmiyordur biz de burda goygoy yapıyoz

Gerekirse bu seneyi feda edip önümüzdeki seneleri kurtaracak, sistemini oturtacak bir teknik direktör ile anlaşmalıyız. Favre, Bielsa olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt