Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.702
- 2.156
- 1.948
4 transfer istemisMustafa hoca ocak ayında transfer sözü istediğine göre 3 yada 4 tane transfer yapılır devre arasında.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 transfer istemisMustafa hoca ocak ayında transfer sözü istediğine göre 3 yada 4 tane transfer yapılır devre arasında.
yok be kardeşim en fazla ikidir o yani orta saha ve forvet zaten bunu seni getirseler dahi şart koyarsın alın yoksa gelmem diye gelen adam salak mı bilal rodrigez burak umut falan uğraşsın ha bu yönetim o iki ismi alır mı alsa da yaz dönemi gibi saçma adamları toplar mı onda şüpheliyim gerçi şüpheli değilim eminim bunların yapacağı iyilik Allahtan gelsin
ona göre bomba carole rodrigez bilal jem aman kalsın patlamasın daOda doğru Dursun'a kalırsak zaten pazartesiden itibaren bombalar patlıyordu.
4 transfer istemis
ona göre bomba carole rodrigez bilal jem aman kalsın patlamasın da
Mustafa denizli sağbek,sağ açık, ortasahayı çift yönlü oynayabilecek biri birde forvet istemiş
ya aziz değil de ben bu fikoyu hep övüyor gibi hissediyorum kendimi ama ne yapayım fiko gibi bir adam bile doğru yolu buldu ya yanarım yanarım ona yanarım üniversitelerde tez konusu olmalı adama birden vizyon yüklemesi oldu ya arkadaş demba ba gomez bunlar bjkye geliyorsa bize koşa koşa gelir belki daha azına sen Galatasaraysın ama paralar kime yerlilere Allah akıl fikir versin ne diyeyimBen bu durumumuzu sık duyduğumuz bir deyişe benzetiyorum Gülme Komşuna Gelir Başına. Son 4-5 sene içinde Şikeci Azizle Yılan Fikretin takımlarına o kadar çok güldük o kadar çok eğlendik ki Allah başımıza Dursun gibi bir Belayı sardı.
nerede diyorMustafa denizli sağbek,sağ açık, ortasahayı çift yönlü oynayabilecek biri birde forvet istemiş
Dursun Özbek: Ben gururlu biriyim sağduyulu taraftar beni istemeseydi başkanlığı bırakırdım.
lafa bak
Hangi T.D. gelirse gelsin ...Transfer olmazsa isterse Mourinho/Ancelotti gelsin birsey olmaz.
2016 da mukavelesi biten:
#M. Veloso
#L. Remy
+ Kadro ya yeni girecek Großkreutz
Gayet sağlam kadro oluruz.
Mutlaka iyi bir T.D. + Pamuk Eller cebe.
2016 da mukaveleyi biten Oyuncuları transfer edeceksiniz
______________Muslera
Großkreutz Chedjou Denayer Carole
________Xelcuk ____M. Veloso
Sinan _______Sneijder______ Podolski
______________L. Remy
Güzel Kadro olur. Sağ Kanat da Sinan,Yasin ve Emre forma savaşı olur.