Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Toroglu hiç yanlis konustugunu hatirlamiyorum

Adam G.Saraya gelince her zaman hakli çikiyor

Selim Arda Üçer gibi cahillerden daha zekali

Erman toroglu tarzı ve konuşması kahve ortamına uygun derecede olsada adam gerçekten futbolu biliyor arkadaş. Tv ye çıkan futbol yorumcular hepsi az çok bilmesi gerekiyor ama pek yok gibi bilenler. Futboldan gelen adamlar futbolu bilmiyor genelikle nedense bizim ülkede :) nedeni var ama uzun olur şimdi yazı.
Erman hoca ve biraz ne kadarda sevmesek Rıdvan Dilmen hariç futbolu analiz ede bilen ve futboldan gelen adam varmı bu bizim ülke de yorumcular arasında?

Trabzonspor'da Medjani'den sonra Mbia, Soner, Musa ve İshak Doğan da Pazartesi günü serbest kalma haklarını eline alacak.

Mbia iyi hamle olur.Yönetim bu kargasada düsünebilir mi bilmem ama eger Mbia'yi transfer edersek eksik noktalarımızdan birine nokta atisi olur.

Trabzonspor'da Medjani'den sonra Mbia, Soner, Musa ve İshak Doğan da Pazartesi günü serbest kalma haklarını eline alacak.

Mbia iyi hamle olur.Yönetim bu kargasada düsünebilir mi bilmem ama eger Mbia'yi transfer edersek eksik noktalarımızdan birine nokta atisi olur.

Oooo Mbia tam aradigimiz tip orta saha sert dinamik.Keske alabilsek.

TS'ye ayıp olmasın diye ilgilenmez bizimkiler.

illa yabancı hoca alacaksak benim favorim luciano spalletti orta saha güvenliği ve takım savunması bırakılmadan nasıl hücum futbolu oynanır herkese gösterir.
ImageUploadedByTapatalk1448195736.871172.webp

Son düzenleme:
Afrika futbolunu takip eden eski hoca Muhsin Ertuğral,Herve Renard için şunu demiş.
CUaUaxxXIAAO961.jpg

Yakın herhalde "Ben Türk değilim" dediği için gündeme gelmiyor.

Yoksa bu şartlarda GS teknik direktörlüğü için az sayıdaki uygun isimlerden biri.

tük be bielsa işi de yattı

Ertem Şener ‏@_ertemsener 5 dk.5 dakika önce
BİELSA !!!

Bielsayi bende çok isterim de uymaz ki bu yapıya. Hamzayi umut olayından dolayı kovan zihniyet Bielsayi sene sonu göremez galiba :) adam tam patron havasında. Futbol bana ait hemde full havasında ki doğru olanda bu aslında ama bizim yöneticilerimiz bunun için hazır değil yani

Bielsa gelirse favori oyuncusu Umut olur diyenler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt