Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 24.989
- 12.249
- 1.783
Sezon sonu Luce gelsin.Devre arasina kadar ersuna fitim
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende Bentley istiyorum ama işte. ....bu ersun nereden çıktı hiç haber yok herkes ersun ersun diyor
Benim içim sogumuyor bro. Bunun evlatlari hala burda. Dün stattan eve zor geldim. Evi zor buldum sinirden amq:asd22:
Ne kötülüğünü gördün? Adam sadece düşüncelerini yazmış
Ayrıca çok da haksız değil. Renard kim Allah aşkına. French pimp.
Mesela bu yazısında hamzayı yerden yere vurmuş.
Kumarın sonu!
Mesela bu yazısında takım içindeki kankaları burak ile selçuğu benfica maçında yaptığı hareketleri ön plana çıkararak eleştirmiş
Kaybedenlerdeniz!
Yav cahil olan adamdan korkmam arkadaş şu hayatta en büyük korkum okumuş cahillerdir.Araştırma nedir bilmezler.Önlerine geline akılları yettikçe sallarlar.
Kim gelirse gelsin yanina kurt bir yardimci birde genc yardimci arif mi olur ergun mu bilemem ama bu yonde ilerlememiz lazim.
Omer'in onerisini de begendim aslinda hem hocanin yardimcisi hem altyapi hocasi olup senkronize bir sekilde calisabilirlerse fena gencler cikaririz.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbolu bilen zeki adamlar lazim bize gecen sene ocakta bizim gorup koca kulubun goremedigi sportif direktor olayi olsaydi hamzada kazanirdi bizde simdi de cozum belli ama malesef cozulmeyecekTayfun'un avantajı hem Türkçe bilmesi hem de Alman altyapısını yakından tanıması.
Bu dünyada Erhan Telli'ye değer atfetmekten daha cahilce bir eylem olamaz zannediyorum.