Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu Luce gelsin.Devre arasina kadar ersuna fitim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sırf yabancı gelsin diye yabancı td istemiyoruz. Bielsa , Renard falan gelirse rezillik olur. Bielsa bir kez uyumlu bir insan bile değil ve onuda geçtim acayip acayip maceralar arayan bir kişi. 3-3-3-1 gibi garip sistemle oynatır takımlarını. Hiç gerek yok...

Eğer mümkünse Favre oda olmuyorsa Ersun derim ama Ersun olmayacağına göre Denizli...

Olay budur...

Ali Ece: Bence Galatasaray Yönetimi Teknik Direktör konusunu Sneijder'e sormalı. Kısaca bir bilene danışmalı.

Kanal D Spor a göre İbrahimovic zu Arsenal

Envoyé de mon Sony Z3

ersun_yanal_galatasaray_a_h7961_6995d.jpg

Denizli'nin hocalık için tek aday şartı koyduğu şaka değil mi? Son 15 senede 1 sezonu iyi geçiren adamı Mou yaptılar.

bu takımın sahadaki ilk sorunu kolay gol yemek, 28 gol atmışız ligin en çok gol atan takımıyız, sorun sa-vun-ma. Kim gelirse gelsin önce bunu çözmeli. Devre arasına kadar taktikle, devre arası transferle. Her maç 80'den sonra bu kadar çok gol yiyorsak 2.sorun da kondüsyon. Hamza hoca geçen sene İtalyan kondüsyonerlerin yaptığı yüklemenin ekmeğini yedi, bu sene kendi yaptı yüklemeyi, sonuç ortada.

___________Muslera____________
Gross__Chedjou__Denayer__Telles(Carole)
________Mikel___Selçuk_________
__Carrillo___Sneijder___Podolski__
____________Zaza______________
T.D:Favre
Devre arası Zazayı kiralarız Carrilloyu fırsat transferi olarak alırız,Mikeli sezon sonu 4 M € gibi bir bedelle alırız sonra Denayer ve Zazayı birer yıl daha kiralarız Zazaya satın alma opsiyonu konur Burağı yollarız Sercan 2.forvet olur Sinan-Poldi gerekirse oraya kayar,Brumayı Portekize kiralarız Telles sol beki kapatır yine,Bilal-Umut-Sabrinin yüzüne bakmayız o sezonki paralarını tazminat olarak verip dehleriz derken bir anda gerçeklere dönüyorum Denizli açıklanmadı mı hala?

Benim içim sogumuyor bro. Bunun evlatlari hala burda. Dün stattan eve zor geldim. Evi zor buldum sinirden amq:asd22:

Sorma ya. Bu yüzden ben yazin bunu kovalim diyordum. En azindan Umut'un ve Sabrinin kontratlarindan, Jem denen kronik sakat ve Bilal dededen kurtulmus olurduk.

Hepsini güzelce kulübe baglayip defolup gitti.

Ne kötülüğünü gördün? Adam sadece düşüncelerini yazmış :)

Ayrıca çok da haksız değil. Renard kim Allah aşkına. French pimp.

Bir televizyon programinda bos bos Sneijder'e giydiriyordu ayni Giray Bulak veya Dünya kupasindaki Hamza gibi.

Fransiz adam konusunda bence de hakli da yine de bize bulasmasin bu adam :D

favre çok büyük hata olur
Hemde az buz değil.seneye 12 haftayı bile göremez. Art arda 5 yenilgi ve 5 haftada gümm

Kim gelirse gelsin yanina kurt bir yardimci birde genc yardimci arif mi olur ergun mu bilemem ama bu yonde ilerlememiz lazim.
Omer'in onerisini de begendim aslinda hem hocanin yardimcisi hem altyapi hocasi olup senkronize bir sekilde calisabilirlerse fena gencler cikaririz.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela bu yazısında hamzayı yerden yere vurmuş.
Kumarın sonu!

Mesela bu yazısında takım içindeki kankaları burak ile selçuğu benfica maçında yaptığı hareketleri ön plana çıkararak eleştirmiş
Kaybedenlerdeniz!

Yav cahil olan adamdan korkmam arkadaş şu hayatta en büyük korkum okumuş cahillerdir.Araştırma nedir bilmezler.Önlerine geline akılları yettikçe sallarlar.

Bu dünyada Erhan Telli'ye değer atfetmekten daha cahilce bir eylem olamaz zannediyorum.

Kim gelirse gelsin yanina kurt bir yardimci birde genc yardimci arif mi olur ergun mu bilemem ama bu yonde ilerlememiz lazim.
Omer'in onerisini de begendim aslinda hem hocanin yardimcisi hem altyapi hocasi olup senkronize bir sekilde calisabilirlerse fena gencler cikaririz.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tayfun'un avantajı hem Türkçe bilmesi hem de Alman altyapısını yakından tanıması.

bu yönetim den korkuyorum cünkü cok beceriksizler getircekleri hocadan hiç umdm yok cünkü yönetimde ileri görüşlü Zeka olan bir kişi dahi yok ..!

Şuan bizim takım Bielsa'ya çok uygun bence.

3-5-2 oynayabilecek bir kadromuz mevcut.

1368926_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt