Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAM ve defans+kaleci hattıyla oynatabileceği en iyi topu oynattı abi açık konuşmak gerekirse

Oynatmasıydı BAM' ı. Dünya üzerinde bir tek 4-3-3 dizilişi ile mi oynanıyor? Adam Arda' lı, Neill' lı, Elano' lu, Keita' lı, Baros' lui Nonda' lı, Misimovic' li, Jo' lu, Dos Santos' lu kadrolarla başarısız oldu.

Oynatmasıydı BAM' ı. Dünya üzerinde bir tek 4-3-3 dizilişi ile mi oynanıyor? Adam Arda' lı, Neill' lı, Elano' lu, Keita' lı, Baros' lui Nonda' lı, Misimovic' li, Jo' lu, Dos Santos' lu kadrolarla başarısız oldu.

Abi bizden bir mini Barça yaratmak istedi fakat ülke şartlarıyla yüzleşmek durumunda kaldı diye düşünüyorum.

Kontenjanın olmadığı yerde başarılı olma ihtimali yok mu sence?

feldkampi-elimden-zor-aldilar.jpg

Lucescu gelcekse Feldkamp gelsin.

Abi bizden bir mini Barça yaratmak istedi fakat ülke şartlarıyla yüzleşmek durumunda kaldı diye düşünüyorum.

Kontenjanın olmadığı yerde başarılı olma ihtimali yok mu sence?

Benim şahsi fikrim tabi ki bu, Sigi Held' den sonra Galatasaray' a gelmiş en kötü teknik direktördür. Kontenjanın olmadığı yerde başarılı olma ihtimali olan hoca Mancini bence.

GS ın ihtiyacı olan sey yeni bir TD degil, bir başkandır. Cunku başkanlık koltugumuz boşta.

Madem endustriyel futbol var. Diyecegiz ki Dursun gidene kadar ne forma aliriz ne kombine ne de digiturk!!

Ehhh o zaman dursunun dedigi gibi GS in patronu GS genel kurulumuymuş yoksa satilik ultraslanimiymis yoksa gercek GS taraftarimiymis gostermek lazim. O zaman dursun 1 dk kalamaz kulubun basinda.

Siz hala dursun başkanın yıllık 2-3 milyonluk bir TD getireceğini mi sanıyorsunuz? en fazla okan gelir hatta ersun a bile para verecek durumda değiliz.

Basın toplantısında orta sahaya takviye isteyip istemediği sorusuna ''Orta saha için transfer yapmaya gerek görmedim'' diyip elini masaya vurarak kalkmasını dün gibi hatırlarım; öylece bakakalmıştım ekrana, Mustafa Sarp takımda en fazla süre alan adamdı ilk yarı itibariyle!...Kewell' ın yaşadığı ağır sakatlıkla sezonu kapattığı belli iken, iyi kötü iş yapan Nonda' yı göndermesini, Nonda gibi ben de anlayamamıştım...

''Seneye top class takımlardan birini coştururken görürüm ben sizi'' minvalinde ahkam kesenlere karşı ''Bir daha ciddi bir Avrupa kulübünün kendisine teslim edileceğini sanmıyorum, adam bir hayli zengin, hırsını kaybetmiş, futboldan filan çoktan kopmuş, bir zaman sonra Nirvana' ya ulaşmak için Himalayalarda görüldüğüne dair haber çıkarsa şaşırmam'' şeklindeki mesajım da kayıtlarda vardır; zamanın kimi haklı çıkardığı ortada...

Saçmalığın son noktası olur, kendisi de bu işleri bıraktığını açıklayalı çok zaman oldu zaten...

Siz TD olsanız; kadrosu leş, CL'ye katılamayan, ffp ile gündemi meşgul, muhtemelen Avrupa'dan men yiyecek bir takıma gelir misiniz?

Galatasaray'ın menfaatlerini önemseyen her kimse takımın başına Terim'in geçmesini diler. Çünkü bu belirsizliklerin ve kaosun hakim olduğu ortamda, takımı ayağa kaldırabilecek yegane hoca Fatih Terim'dir.Gerisi kumar.

Son düzenleme:
Basın toplantısında orta sahaya takviye isteyip istemediği sorusuna ''Orta saha için transfer yapmaya gerek görmedim'' diyip elini masaya vurarak kalkmasını dün gibi hatırlarım; öylece bakakalmıştım ekrana, Mustafa Sarp takımda en fazla süre alan adamdı ilk yarı itibariyle!...Kewell' ın yaşadığı ağır sakatlıkla sezonu kapattığı belli iken, iyi kötü iş yapan Nonda' yı göndermesini, Nonda gibi ben de anlayamamıştım...

''Seneye top class takımlardan birini coştururken görürüm ben sizi'' minvalinde ahkam kesenlere karşı ''Bir daha ciddi bir Avrupa kulübünün kendisine teslim edileceğini sanmıyorum, adam bir hayli zengin, hırsını kaybetmiş, futboldan filan çoktan kopmuş, bir zaman sonra Nirvana' ya ulaşmak için Himalayalarda görüldüğüne dair haber çıkarsa şaşırmam'' şeklindeki mesajım da kayıtlarda vardır; zamanın kimi haklı çıkardığı ortada...

Saçmalığın son noktası olur, kendisi de bu işleri bıraktığını açıklayalı çok zaman oldu zaten...

Rijkaard 2 ay önce Valencia'nın teklifini reddetti yalnız bizzat Valencia yöneticisinin açıklaması var İspanya basınına.

Yani çalıştırmak istese her türlü büyük liglerde/takımlarda çalışma imkanı var bence.

Rijkaard 2 ay önce Valencia'nın teklifini reddetti yalnız bizzat Valencia yöneticisinin açıklaması var İspanya basınına.

Yani çalıştırmak istese her türlü büyük liglerde/takımlarda çalışma imkanı var bence.

Valencia' nın verilmiş sadakası varmış :D

Sneijder Ronald Koeman'ı getirtse keşke menajerleri de aynı ama Southampton'u bırakıp gelmez

Valencia' nın verilmiş sadakası varmış :D

Abi abartıyorsun ya :D

Ben de salladım zamanında yalan yok ama futbol felsefesi gerçekten üst düzey bir hoca.

İlk senesinde o vasat kaleci ve orta sahayla iyi top oynatmıştı, hele ligin başlangıcı falan.

2.sezon zaten ne kadar yetenekli oyuncu varsa gönderip bedava oyunculara çulllanmıştık hatırlarsan.

Rijkaard'a basın toplantısında transfer diye sorduklarında para işareti yapıp money deyişini dün gibi hatırlarım :DD

Adam Biglia'yı istedi 10 numara sevdasına Misimovic'e dünyanın parasını verdik mesela. Baptista'yı istedi alamadık vs. Belki istediği adamlar alınsa daha iyi olurdu, bilemeyiz.

Son düzenleme:

Ben de salladım zamanında yalan yok ama futbol felsefesi gerçekten üst düzey bir hoca.

İlk senesinde o vasat kaleci ve orta sahayla iyi top oynatmıştı, hele ligin başlangıcı falan.

2.sezon zaten ne kadar yetenekli oyuncu varsa gönderip bedava oyunculara çulllanmıştık hatırlarsan.

Rijkaard'a basın toplantısında transfer diye sorduklarında para işareti yapıp money deyişini dün gibi hatırlarım :DD

Kadir gecesi kurulmuş Valencia, böyle bir felaketten kurtulmalarının başka izahı yok :D :D

E adam kendini biliyor, Valencia durumun farkında değil demekki!...Bizden gideli kaç yıl oldu, bir ara S. Arabistan MT ını çalıştırdı kovuldu filan, üst seviye takımlardan teklif gelse kabul ederdi herhalde...

Yoksa bahsettiğim ''.....görürüm sizi'' mesajlarını atan sen miydin Can, itiraf et, aramızda kalacak söz! :D...

Adam Biglia'yı istedi 10 numara sevdasına Misimovic'e dünyanın parasını verdik mesela. Baptista'yı istedi alamadık vs. Belki istediği adamlar alınsa daha iyi olurdu, bilemeyiz.

Baros
Keita
Giovani
Kewell
Arda
Elano
Mehmet Topal
Lucas Neill

bu kadro çok da kısıtlı sayılmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt