Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi oynayan oyuncuya lafim olmaz renktas ama bir sikecilerin orta sahasindaki oyuncularin hirsina , mucadelesine bak birde Selcuk'a bak...

Hadi bu sene boyleydi diyelim ama 2-3 senedir boyle oynuyor be renktas yoksa bnee durup dururken neden iyi oynayan oyuncuya karsit olayim...
Sana tek soru,
Hamza dönemi ile Denizli dönemindeki Selçuk aynı futbolu mu oynuyor?

CcaMnG5XEAAsRHz.jpg:large

Futbolun ucundan anlayan bir adam Selçuk'un,Sabri'nin,Semih'in,Hakan'ın,Olcan'ın,Yasin'in bu takıma zerre faydası olmayacağını anlar ama Ersun'a falan güvenemiyorum açıkcası.

Bunlar benim gerek milli takımdan gerek Manisadan öğrencilerim ben bunları adam ederim mantığıyla hareket ederse gene boku yeriz. Yıllardır bu mantıkla bir yol alamıyoruz.

Ersun gelmeden Selçuk,Umut , Sabri ve Semih gönderilecekse gelsin.

Ersun bütün takımı eleştiriyor öyle yabancı yerli ayrımı falan yok.

Tam aksine Sneijder, Carole, Podolski gibi oyuncuları çok övmüşlüğü var.

Algı operasyonlarına gelmeyelim.

FB'den yerli futbolcular yüzünden ayrılan adam yerli hayranı olamaz zaten.

Selçuk'u, Umut'u, Burak'ı da defalarca eleştirdi adam.

Eğer aynı futbolu oynamıyorsa onun karakterine sıçıyım.
Aynı futbolu oynamamasinin sebebi karaktersizliginden değil, denizli'nin futbol yetersizliğindendir.

Bunu takımdaki her oyuncunun hamza dönemine nazaran (sinan dışında) performans dusuklugune bakarak kavrayabilirsin fakat senin gibi ilk etapta adamın karakterine dil uzatacak zavallılarin, pek tabiki futbolun gerçekleri yerine futbol dışı konulara odaklandigindan, bunu gözlemleyememesi çok normal.

Son düzenleme:
Sana tek soru,
Hamza dönemi ile Denizli dönemindeki Selçuk aynı futbolu mu oynuyor?

Hocam sabaha kadar konuşsakta Selçuk ilk seneden sonra ortada yok. Adam senelerdir ilk senenin ekmeğini yiyor. Bizde istiyoruz iyi oynasın, diri olsun, takımın lideri olsun ama yok olmuyor. Allah aşkına Selçuk'a laf edenlere Türk düşmanı olarak bakmayın. Kimsenin Selçuk ile kişisel problemi yok. Bu ve bunun gibi vurdumduymaz adamlara laf etmiyorsunuz da birde bazılarınız utanmadan, sıkılmadan Muslera'ya bile laf ediyor.

Selcuk'u sadece futbol olarak yetersiz degil , kaptan olarakta hic ama hic begenmiyorum. Hakeme sifir baski kuruyor , gerektigi yerlerde ciddi tepki gostermiyor. Bence artik ciddi ciddi miladinin doldugunu dusunuyorum. Orta saha bir takimin en onemli bolgesidir. Yabana atilacak bir pozisyon degil..

daha gitmedi mi

Başkan Özbek, dün bazı yöneticilerle toplantı yaptı. Denizli'nin istifası kabul edildi. Denizli, 3 ayda 1.9 M $ kazandı. (Sabah)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt